Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

NEW YORK . NEW YORK . ΚΑΙ ''ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. PLEASE . ΓΙΑΤΙ Η ΣΑΤΥΡΑ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ . ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: New York now!

Hey Samantha, πες και σε εκείνη την σουρτούκω την Σκαρλετ that her Τσακαλώτος δεν ήρθε ούτε φέτος. ... Yes, να βγει άφοβα for shopping tell her!
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Έστειλαν όμως ένα ζαβό mr Bean like που αλλάζει τις λάμπες και μετά παρακαλάει όποιον περπατάει στην 5th Avenue να φωτογραφηθεί μαζί του....
Yes, είναι πάλι εδώ και εκείνη η βλαχάρα με τις ριγέ παντελόνες από τσιτια του eBay και τα χαϊμαλιά, τρέχα να προλάβεις, πέφτει πολύ γέλιο!...
... No, Adonis is not around!...Υes, το FBI μάλλον φοβήθηκε και έμεινε πίσω για να κάνει κάτι έξτρα shows σε καποιο Κόκκινο rumors say... .
Kisses!
  • ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.......ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΥΧΕΡΟΥΛΙΑ ......
Ως γνωστόν, οι επί τόπου καταμετρήσεις στα ρολόγια κατανάλωσης ρεύματος γίνονται 2-3 φορές τον χρόνο. Τότε εκδίδονται και οι λογαριασμοί με την ένδειξη "Εκκαθαριστικός", αυτοί που συνοδεύεται με αύξηση των lexotanyl στην αγορά ψυχοφαρμάκων.
Όλοι οι άλλοι εκδίδονται στο περίπου, υποθέτω με βάση κάποιον αλγόριθμο του τύπου "πόσα μας λείπουν για να εισπράξουμε τώρα" ή "πόσο το δίνει στις δημοσκοπήσεις ".
Οι περίπου"επιδοτήσεις" που θα δοθούν από τον Οκτώβριο στην περίπου"ελεύθερη αγορά" ηλεκτρικού ρεύματος θα είναι, λέει, προσωποποιημένες και κλιμακωτές με βάση την μείωση της κατανάλωσης από την περίπου αντίστοιχη το περσινό αντίστοιχο δίμηνο.
Οπερ, lisence to steal στο περίπου, πάνω στο καθόλου περίπου που συνεχιζουν να τσεπώνουν τα μέλη του καρτέλ, που έχουν στήσει πάρτι για πάρτη τους.
ΥΓ: η πραγματική επιδότηση θα δοθεί σε όσους σπάσουν πάλι εκείνη την αστεία σφραγίδα που έχει εξωτερικά το πλαστικό κουτί του μετρητή και γυρίσουν τον μετρητή 2.000kWh πίσω, ξερωγώ.
Ένα κατοστάρικο χρεώνει την αντικατάσταση της ο μαστρο-Μητσος, έχει και έξοδα. Ξέρεις πόσα του ζητάνε από "πάνω" για να τον αφήνουν να κάνει ελεύθερα την δουλειά του;; Σε αυτά δεν έχει καθόλου περίπου...
ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ ......ΩΩΩΩΩ
Τωρα ανακάλυψαν άλλο οι πανσοφοι. Νέα συμβόλαια λέει, με ιδιο-μετρηση σε app και αποστολή φωτο της καταμέτρησης. Μετά το rewind και την νέα σφραγίδα! Το έχουμε;;
Όποιος/α δεν πάρει την μάξιμουμ επιδότηση, μήνυση!
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.