Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Τέλος τα ηλεκτρικά λεωφορεία στη Γερμανία. Δεν πιστεύουμε στα μάτια μας!!! Είναι ακόμα πιο σοβαρό από όσο νομίζουμε.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΚαι φυσικά ούτε λέξη στο τηλεοπτικό περιοδικό......
Αποδεικνύεται ότι τα ηλεκτρικά λεωφορεία ήταν υπεύθυνα για μεγάλες πυρκαγιές στις αποθήκες Στουτγάρδης, Ντίσελντορφ και Μονάχου τρεις φορές ενώ φορτίσονταν τη νύχτα.
Αυτές οι πυρκαγιές κατέστρεψαν τεράστιο στόλο αυτοκινήτων. Έχουν απαγορευτεί στην πόλη του Μονάχου από χθες.
Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι ούτε ο Βελγικός και ο Γαλλικός Τύπος ούτε το πράσινο κόμμα μιλάνε γι' αυτό.
Σύντομα θα υπάρχει απαγόρευση στάθμευσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε δημόσια γκαράζ στάθμευσης, όπως και την εποχή των βενζινάδικων
 Η ηλεκτρική ενέργεια ως σύστημα μπαταρίας στην πραγματικότητα δεν έχει μέλλον.
Η μόνη λύση είναι αναμφίβολα η κυψέλη καυσίμου υδρογόνου. Η Σκωτία επωφελείται από την οι εταιρείες υδρογόνου και κοινής ωφέλειας χρησιμοποιούν αυτοκίνητα υδρογόνου.
Τι κάνουμε τώρα;.... Τίποτα άλλο από τη μοναδική σκέψη των οικολόγων, εκείνων που δεν έχουν ποτέ μια μόνιμη λύση και μόνο προβλήματα να δώσουν, δηλητηριάζοντας την ύπαρξη όλων και καταστρέφοντας την οικονομία.
Φανταστείτε μια σειρά από ηλεκτρικά και θερμικά αυτοκίνητα να φορτίζονται κατά μήκος πεζοδρομίων της πόλης, με 318 βολτ ηλεκτρικών βολτ,
τι πιστεύετε ότι θα μπορέσουν να κάνουν οι πυροσβέστες; Τέλος οι δρόμοι και μάλλον όχι άλλα κτίρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.