Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Αυτές είναι οι 4 διαφορετικές ταυτότητες που είχε ο Πακιστανός. Γνωστος ληστής στην ΕΛ.Α.Σ. αλλά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ


Ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης Νικολέττας είχε διαπράξει ληστείες και τον άφηναν να κυκλοφορεί ελεύθερο

Πακιστανός: Δεκάδες απειλητικά μηνύματα, ακόμη και την ημέρα της δολοφονίας της φέρεται ότι είχε δεχθεί η 17χρονη Νικολέττα από τον Πακιστανό δολοφόνο της.

Δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι: Αυτές είναι οι 4 διαφορετικές ταυτότητες που είχε ο Πακιστανός

Ο πατέρας της κοπέλας Σίμος Κερογλίδης υποστήριξε στην τηλεόραση του Alpha ότι η 17χρονη ήθελε να χωρίσει. Ο ίδιος, υποστηρίζει πως δεν τον ενέκρινε για φίλο της, ωστόσο η ίδια προσπαθούσε να τον καθησυχάσει....

Ο δικηγόρος του πατέρα μίλησε για κακοποιητικό παρελθόν και περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της κοπέλας.

Είχε πολλά ονόματα και έκανε αιτήσεις ασύλου

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, ο οποίος φέρεται μάλιστα, να ομολόγησε με κυνικό τρόπο στους αστυνομικούς πως σκότωσε τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος δολοφόνος της Νικολέτας είχε στην κατοχή του τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες.

Συγκεκριμένα στην πρώτη ταυτότητα δηλώθηκε με το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης τις 23/7/2021.

Στη δεύτερη ταυτότητα τα στοιχεία του διαφέρουν και εμφανίζεται με το όνομα Hasan Hasan και ημερομηνία γέννησης 1/1/1999.

Στην τρίτη ταυτότητα έχει ξανά το όνομα Munasif Ashan, αλλά με ημερομηνία γέννησης την 1/1/2001.

Στην τέταρτη ταυτότητα ο νεαρός Πακιστανός έχει και πάλι το ονοματεπώνυμο Munasif Ashan και ημερομηνία γέννησης 1/1/2001, αλλά αλλάζει μόνο το μητρώνυμο σε Shamin Akhtar.

Κοινοποιήστε το άρθρο!

Την ίδια ώρα, πέπλο μυστηρίου καλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Πακιστανού, που φέρεται να είχε τρία ονόματα, δύο επώνυμα, δύο πατρώνυμα, δύο μητρώνυμα και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης, 20, 21 και 22 ετών, όπως και άλλωστε και χιλιάδες άλλοι αλλοδαποί που έχουν έρθει στη χώρα.

Επί της ουσίας, κανείς δεν ξέρει ποιος είναι

Σύμφωνα με μία εκδοχή που εξετάζουν οι Αρχές, ο Πακιστανός είχε έρθει μέσω Τουρκίας, ως «πρόσφυγας» ενώ φέρεται ότι ήθελε να υποβάλει αιτήσεις ασύλου, πιθανόν υπό την καθοδήγηση άλλων και με διαφορετική αιτιολογία, ποντάροντας ότι κάποια θα ήταν θετική.

Φέρεται ότι ήταν μέλος σπείρας που διέπραττε ληστείες
Ο Πακιστανός φέρεται ότι ήταν γνώριμος στις Αρχές, αλλά φυσικά ουδέποτε ενοχλήθηκε ούτε φυσικά απελάθηκε. Απλά τον γνώριζαν.

Λίγες ημέρες πριν είχε συλληφθεί για κλοπές, ενώ φέρεται ότι διέπραττε ληστείες σε πεζούς και επιθέσεις σε σταθμευμένα οχήματα, αλλά οι «Αρχές» αφού τον γνώριζαν τον άφηναν ελεύθερο.

Ο ίδιος έμενε στην περιοχή της ομόνοιας με ομοεθνείς του, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του σε κυκλώματα.  primenews.press

3 σχόλια:

  1. Εχουν αδικο ολοι οι μεγαλοεγκληματιες οταν συλλαμβανονται και πανε στα δικαστηρια να δηλωνουν οτι εχουν εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το οτι καταφερε να περασει στα σκοπια απλα επιβεβαιωνει οτι εχει χαθει καθε ελεγχος σε ολα τα συνορα

    · → επιπλεον ηταν μεταξυ αλλων γνωριμος στις αρχες για ναρκωτικα,ληστειες,κλοπες κλπ... και φυσικα δεν απελαθηκε ποτε ενω ηταν σεσημασμενος/ειχε αποφυλακιστει κλπ...και μιλαμε για σοβαρες και σκληρες παραβατικες και κακουργηματικες πραξεις......γελοιο-ανυπαρκτο κρατος και αστεια-ξεπουλημενη δικαιοσυνη,
    αν ο βρωμοπακιστανος λαθροεισβολεας ειχε απελαθει μετα την τιμωρια του(εστω και μετα την οποια αστεια/ανυπαρκτη ποινη του)η 17χρονη ανηλικη κοπελα θα ειχε γλιτωσει

    φαντασου τελευταια φορα που τον επιασαν για κλοπη ηταν λιγες μερες πριν τη δολοφονια...εκει θα επρεπε να χτυπησει καμπανακι στην ανακριτικη αρχη και να διαταξουν προφυλακιση αφου τον συλλαμβανουν συνεχεια και συνεχεια και συνεχιζει το παραβατικο του εργο...η οικογενεια της πρεπει να ζητησει αποζημιωση απο τα ελληνοφωνα καθαρματα

    επισης μαθαινουμε οτι επετρεψαν να αιτηθει ασυλο (απο μια χωρα οπου δεν γινεται πολεμος και συνεπως δεν πληροι κανενα κριτηριο) και οπου αποδειχτηκε επιπλεον οτι ειναι ενας επικινδυνος τυπος ενας δολοφονος

    ΜΚΟ καταντησε και η ελληνικη δικαιοσυνη και το ελληνικο κρατος που στην ουσια επιβραβευει την λαθρομεταναστευση,την λαθροδιακινηση και τον λαθροεποικισμο για να καταλαβατε σε τι μπουρδελο κρατος ζουμε και τι γελοια δικαιοσυνη εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μερικα πραγματα ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. αφου κανεις δεν ξερει ποιος ειναι, οποτε κανεις δεν μπορει να τον αναγνωρισει με τα ψευτικα στοιχεια. οταν λοιπον τον τσιμεντωσεις ή τον ριξεις στα γουρουνια, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.