Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Μπούτσα: Ο Ουκρανός "πρόεδρος" Ζελένσκι ΠΙΟΝH ΤΟΥ GEORGE SOROS, ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ DEEP STATE παραπονέθηκε ότι η Ευρώπη ζητάει αποδείξεις

Σε συνέντευξή του στον Vice Ronzheimer της γερμανικής εφημερίδας Bild, ο Zelensky κατήγγειλε -χωρίς να κατονομάσει- έναν κορυφαίο πρόεδρο μιας από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.... Πράγματι, αυτός ο πρόεδρος - λίγο υπερβολικά περίεργος - τόλμησε να ζητήσει αποδείξεις ότι η Ρωσία ήταν όντως υπεύθυνη για τη σφαγή της Μπούτσα και ότι δεν ήταν σκηνοθετημένη: "Δείξτε μας τις αποδείξεις ότι δεν ήταν σκηνοθετημένη.

Ο Ουκρανός πρόεδρος δεν εκτίμησε το γεγονός ότι του ζητήθηκαν αδιάσειστα στοιχεία και προφανώς δεν επιθυμεί κανενός είδους έρευνα που θα ρίξει φως στην αλήθεια του πιθανού εγκλήματος πολέμου που έλαβε χώρα στην πόλη Butcha. Το γεγονός και μόνο ότι ζητάτε αποδείξεις ισοδυναμεί με ενοχή για τον αναθεωρητισμό, το δικαστήριο δεν έχει θέση πια, αρκεί μόνο η παράλογη πίστη που καθοδηγείται από τα συναισθήματα.

Από την πλευρά τους, ένας μεγάλος αριθμός Ρώσων πολιτικών χαρακτήρισαν τα όσα συνέβησαν στην Μπούτσα ως σκηνοθετημένο γεγονός και πρόκληση. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σε συνομιλία του με τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Μάρτιν Γκρίφιθς, υπενθύμισε ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις είχαν αποχωρήσει από την πόλη στις 30 Μαρτίου και ότι στις 31 Μαρτίου ο δήμαρχος της πόλης Μπούτσα, Ανατόλι Φεντορούκ, ανακοίνωσε ότι όλα ήταν εντάξει στην περιοχή. "Και δύο ημέρες αργότερα είδαμε πώς οργανώθηκε μια σκηνή στους δρόμους, την οποία προσπαθούν τώρα να χρησιμοποιήσουν για αντιρωσικούς σκοπούς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.