Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Ουκρανή Ιουδήθ αποκεφαλίζει το Ρώσο Ολοφέρνη για το ”Μεγάλο Ισραήλ” την Ουκρανία του Εβραίου Ζελένσκι. Σποτάκι κάλεσμα στην ουκρανική τηλεόραση! ΒΙΝΤΕΟ

Ουκρανή Ιουδήθ αποκεφαλίζει το Ρώσο Ολοφέρνη.. Μετά τη σταύρωση Ρώσου στρατιώτη ένα ακόμη κάλεσμα της Ουκρανίας του κατά Ζελένσκι ”μεγάλου Ισραήλ” για αποκεφαλισμό Ρώσου στρατιώτη. Μια νέα κοινωνική διαφήμιση στην Ουκρανία. Σποτάκι κάλεσμα γι αποκεφαλισμούς....

Μια κοπέλα που φέρει παραδοσιακή στολή της Ουκρανίας αποκεφαλίζει με δρεπάνι έναν Ρώσο στρατιώτη Ουκρανή Ιουδήθ αποκεφαλίζει το Ρώσο Ολοφέρνη.. Μετά τη σταύρωση Ρώσου στρατιώτη ένα ακόμη κάλεσμα της Ουκρανίας του κατά Ζελένσκι ”μεγάλου Ισραήλ” για αποκεφαλισμό Ρώσου στρατιώτη.

Μια νέα κοινωνική διαφήμιση στην Ουκρανία. Σποτάκι κάλεσμα γι αποκεφαλισμούς. Μια κοπέλα που φέρει παραδοσιακή στολή της Ουκρανίας αποκεφαλίζει με δρεπάνι έναν Ρώσο στρατιώτη.

Ξεκάθαρο κάλεσμα του Εβραίου Ζελένσκι σε Ουκρανές να γίνουν οι νέες Δαλιδά και Ιουδήθ του νέου Μεγάλου Ισραήλ…

Η Ουκρανή Ιουδήθ εμφανίζεται να λέει την ώρα που παίρνει το κεφάλι του Ρώσου:

”Συνάσουμε την αιματηρή μας σοδειά. Θα σκοτωθείτε όλοι στη μνήμη των θυμάτων στη Μπούτσα, Ιρπίν,Κιέβο, Χάρκοβο,Οδησσό, Μαριούπολη. Θα σκοτωθείτε όλοι, τα κουφάρια σας σαν τα χειρότερα πτώματα θα σαπίσoυν στα χωράφια κατά μήκους των δρόμων και στις ζώνες του δάσους.Θα φαγωθούν από τα σκυλιά και τα άγρια θηρία.Οι μανάδες σας θα σας ψάχνουν στο Tver,Pskov,Ryazan αλλά εσύ ο γιος δεν θα γυρίσεις ποτέ στο σπίτι. Καλ΄ςω ήρθατε στην Κόλαση”..
dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.