Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Στην Ελλάδα ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι το τάγμα Αζόφ είναι ναζιστικό. Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι 

Πολλοί απόρησαν γιατί ο Ζελένσκι παρουσίασε στην ελληνική Βουλή βίντεο με δυο μέλη του τάγματος Αζόφ και φυσικά γιατί η ελληνική κυβέρνηση το αποδέχτηκε.Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Οι χώρες της Δύσης και του ΝΑΤΟ πρέπει να ξεπλύνουν τους ναζιστές του τάγματος Αζόφ, γιατί συνεργάζονται μαζί τους....

Για μένα ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν ξεκίνησε πριν από ενάμιση μήνα. Πριν από ενάμιση μήνα ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ο πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια, το 2014. Και ο στρατός της Ουκρανίας, όπως και το τάγμα Αζόφ, πολεμάνε αυτά τα 8 χρόνια με όπλα του ΝΑΤΟ. Και όχι μόνο με όπλα του ΝΑΤΟ, αλλά και με ανθρώπους του ΝΑΤΟ.Ας μην κοροϊδευόμαστε, στην Ουκρανία δεν έχουμε μια σύγκρουση της Ρωσίας με την Ουκρανία αλλά μια σύγκρουση της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ. Οι πολίτες της Ουκρανίας, Ουκρανοί, Ρώσοι, Έλληνες, Τάταροι κλπ, έχουν απλά την ατυχία να βρίσκονται εκεί.

Είναι προφανές πως τα στρατιωτικά σχέδια της Ουκρανίας διευθύνονται από το ΝΑΤΟ, ενώ τα όπλα που έφτασαν στην Ουκρανία, πριν και μετά την έναρξη του πολέμου, είναι όπλα από χώρες του ΝΑΤΟ.
Τώρα που η Μαριούπολη έπεσε στα χέρια των Ρώσων και με τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ουκρανίας να βρίσκονται στο Azovstal και στο λιμάνι της Μαριούπολης, είναι πλέον αυτονόητο πως το τάγμα Αζόφ είναι παγιδευμένο, δεν έχει τρόπο διαφυγής και πολλοί ναζιστές μαχητές του πέφτουν στα χέρια των Ρώσων που τους θέλουν ζωντανούς.
Προσωπικά αναρωτιέμαι αν όλοι οι δυτικοί στρατιωτικοί πρόλαβαν να εγκαταλείψουν την Μαριούπολη, πριν πέσει στα χέρια των Ρώσων ή έχουν παγιδευτεί και αυτοί στο Azovstal και στο λιμάνι. Πιστεύω πως μάλλον όχι αν κρίνω από την υστερία του Μακρόν και άλλων Δυτικών (π.χ Ελλάδα με Δένδια) να υπάρξει “ανθρωπιστικός” διάδρομος για τη Μαριούπολη. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αν δίπλα στους ναζιστές του Αζόφ δούμε και στρατιωτικούς από χώρες του ΝΑΤΟ που συνεργάζονται μαζί τους. Ναι πολύ καλά το διαβάζετε στρατιωτικοί από δυτικές χώρες σε συνεργασία με ναζιστές του ουκρανικού στρατού. Οπωσδήποτε, είναι μια πολύ “όμορφη” ιστορία με ωραίες φωτογραφίες και υπέροχα βίντεο. Ακόμα και τα δυτικά ΜΜΕ δεν θα μπορέσουν να την αγνοήσουν.
Θα κάνουν πάρτι οι Ρώσοι και ο Πούτιν, ενώ θα είναι πολύ εντυπωσιακή και η στρατιωτική παρέλαση της 9ης Μαΐου, την Ημέρα της Νίκης, στη Μόσχα.
Το μήνυμα από την Βουλή των Ελλήνων ήταν κάτι περισσότερο από σαφές. Πρέπει να ξεπλυθούν επειγόντως οι ναζιστές του τάγματος Αζόφ, ώστε να μην αντιληφθούν οι πολίτες της Δύσης πως οι χώρες τους υπσστηρίζουν ναζιστές και συνεργάζονται μαζί τους. Ήδη, έχουν πάρει φωτιά τα πλυντήρια στα δυτικά ΜΜΕ, σε μια προσπάθεια να πείσουν πως το τάγμα Αζόφ δεν είναι ναζιστές αλλά δημοκράτες. Και στην Ελλάδα γίνεται αυτό. Διάβασα άρθρο ενός δημοσιογράφου, που είναι στο payroll της Αμερικανικής πρεσβείας, ενός γνωστού γλίτσα, στο οποίο γράφει τι καλοί δημοκράτες είναι τα αγόρια του Αζόφ και πόσο τους έχουν παρεξηγήσει όλοι.
Ο Μιχαήλ και ο Αναστάσιος, δυο από τα παλικάρια του τάγματος Αζόφ που έφτασαν στην ελληνική Βουλή παρέα με τον Ζελένσκι είναι μέρος του παγκόσμιου ξεπλύματος του τάγματος Αζόφ. Και η ελληνική κυβέρνηση που το παίζει έκπληκτη, ήξερε από πριν.
“Ελευθερία ή θάνατος” είπε ο Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή, βρωμίζοντας το εμβληματικό σύνθημα της Επανάστασης του 1821, ενώ δεν αναφέρθηκε στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο, τη Βουλή της οποίας προσέβαλε χυδαία την ίδια μέρα. Και τα δικά μας τα λαλάκια χειροκροτούσαν γιατί αυτή την εντολή είχαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.