Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Τελικά ΜΟΝΟΙ καταδιωκόμενοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες. Ποινή φυλάκισης με αναστολή για τον πατριώτη που θέλησε να βάλει τον γιο του στο σχολείο χωρίς self test

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ. ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ σε ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ σε ΓΙΑΤΡΟΥΣ, σε ΕΚΠΔΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ κ.λ.π. Ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 37χρονο πατέρα, Ιωάννη Σαρηγιαννίδη ο οποίος ήθελε να βάλει το παιδί του στο σχολείο χωρίς self test...  Κρίθηκε ένοχος για παράνομη είσοδο σε δημόσια υπηρεσία και για εξύβριση. Ο ίδιος επέμενε να βάλει τον γιο του στο σχολείο χωρίς να προσκομίσει την σχολική κάρτα με το αρνητικό self test.  Tι δήλωσε:  «Δεν θα παραστώ. Ήρθα μόνο να σας ενημερώσω ότι δεν είναι αρμόδιο το δικαστήριο σας να με δικάσει. Αν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση θα ενεργοποιήσω τη σύμβαση που δεν αναγνωρίζει τις εξουσίες, με όλες τις συνέπειες».  H διευθύντρια του σχολείου κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας, λέγοντας μεταξύ άλλων:  «Φώναζε στις εκπαιδευτικούς που έλεγαν ότι πρέπει να γίνει έλεγχος των self tests. Με απώθησε βίαια για να περάσει και οδήγησε το παιδί μέσα στην τάξη. Και οι δύο δεν φορούσαν μάσκα. Οι μαθητές επηρεάστηκαν ψυχολογικά από αυτή την κατάσταση. Φοβήθηκαν και έκλαιγαν», σημείωσε.  Ο πατέρας του μαθητή, ο οποίος αρνήθηκε να προσκομίσει την σχολική κάρτα του παιδιού του, φέρεται να έσπρωξε την διευθύντρια του σχολείου, ενώ αρνήθηκε να απομακρυνθεί από το σχολικό συγκρότημα, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

1 σχόλιο:

  1. Σκατα στα μουτρα μας.Λες και εγινε επιτηδες για να εχουν να λενε τα παπαγαλακια της συμμοριας.Σαν το σκυλι στ'αμπελι.Μπορει να μου πει καποιος πού βασιστηκε;Ειπαμε,μαζευουμε νομους,επιχειρηματα,στοιχεια και μετα τους αλλαζουμε τον αδοξαστο.Ειναι δυσκολο αμα μπλεξεις με εκβιασμενους δικαστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.