Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Αυστραλία: Βγήκαν στους δρόμους οι οικοδόμοι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, άγριο ξύλο σε αστυνομικούς & τραυματίες

Πρωτοφανή επεισόδια στους δρόμους της Αυστραλίας.  Σοβαρότατα επεισόδια ξέσπασαν στην Αυστραλία μεταξύ των δυνάμεων καταστολής και εργατών – οικοδομών... οι οποίοι αντιδρούν στο μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού.Οι πιο σφοδρές συγκρούσεις σημειώθηκαν στην Μελβούρνη, όπου οι εργάτες επιτέθηκαν με σφοδρότητα στις αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούν να διαλύσουν την συγκέντρωση. Το φυτίλι άναψε όταν η κυβέρνηση της Αυστραλίας αποφάσισε να επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους οικοδόμους σε όλη τη χώρα. Μάλιστα, προκειμένου το μετρό να ισχύσει άμεσα, διέταξαν να ανασταλούν όλες οι οικοδομικές εργασίες στη χώρα, και να γίνεται ενδελεχής έλεγχος στους εργάτες κατά την προσέλευση τους, ώστε να βεβαιωθούν ότι όλοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Εκτός από τις αντιδράσεις των εργατών, υπάρχει και η πρακτική δυσκολία, αφού λόγω της απόφασης αναγκαστικά υπήρξε αναστολή εργασιών αφού οι εξειδικευμένοι εργάτες και οικοδομή έπρεπε να περιμένουν αρκετές εβδομάδες μέχρι να πάρουν στα χέρια τους το πάσο εμβολιασμού που θα τους επέτρεπε να εργαστούν.

Από τις αναταραχές καταστράφηκαν πολλά αστυνομικά αυτοκίνητα, υπήρχαν τραυματισμοί, ενώ ενδεικτικό της έντασης, είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 60 συλλήψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.