Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Οι Ταλιμπάν και το COVID ---από τον Eric Fery

Τι μας λέει η κατάληψη της Καμπούλ από τους "Ταλιμπάν" στις 16 Αυγούστου 2021; Ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες έπρεπε να εμβολιαστούν, με το συνθετικό δηλητήριο που γνωρίζουμε τώρα, με κίνδυνο να περάσουν στρατοδικείο.... Γιατί αυτή η επιμονή στην ένεση με αναποτελεσματικά προϊόντα, χειρότερα, επικίνδυνα για όσους είναι καλά στην υγεία τους στη ζώνη των συγκρούσεων ή αλλού; Για την προστασία από το C19, την παραλλαγή Delta ή άλλα (το ελληνικό αλφάβητο δεν θα ήταν αρκετό). Κάνουμε ανάλυση γονιδιωματικής αλληλουχίας για κάθε αναφερόμενο "περιστατικό"; Όχι. Από πού προέρχεται λοιπόν αυτή η επισήμανση;

Ότι ο στρατός των ΗΠΑ υποτίθεται ότι μας προστατεύει (από τι, από ποιον;) και ότι είναι ο ισχυρότερος στον κόσμο, ότι μιας αυτοκρατορίας που βλέπουμε ότι είναι παρακμιακή, wokelgbtxxblm ,

Ότι οι "Επαναστάτες" που αντιτίθενται σε αυτή την "αυτοκρατορία" (ας συγχωρήσουμε τα εισαγωγικά εδώ), είναι οπλισμένοι με απλά καλάσνικοφ και άλλα RPG ενάντια σε υπερσύγχρονα όπλα, με τεχνητή νοημοσύνη, δολοφονικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και άλλους δορυφόρους παρατήρησης. Αλλά τι κάνει η GAFAM!

Ότι οι ιθαγενείς εθνικιστές Παστούν (στην ίδια τους τη χώρα) που ονομάζονται Ταλιμπάν ή/και τρομοκράτες πυροβόλησαν τους στρατούς του ΝΑΤΟ. Τι θα κάναμε σε αυτό το χιλιαστικό χάος; Τι συμφέροντα έχουμε, ειλικρινά; Α ναι, το όπιο και οι γυναίκες που θα αποκαλυφθούν. ΜΕ Ή ΧΩΡΊΣ ΜΆΣΚΑ;

Ότι δεν μας ενδιαφέρει πώς θέλουν να ζήσουν οι Αφγανοί. Εναπόκειται σε αυτούς και μόνο σε αυτούς, όπως και σε εμάς, να διαχειριστούν ή να καταπολεμήσουν το κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό τους σύστημα, ακόμη και αν αυτό είναι ένα αιματηρό θρησκευτικό σύστημα, όπως στο Ισραήλ ή σε άλλες λεγόμενες δημοκρατικές και δημοκρατικές θεοκρατίες. Μην ξεχνάτε ότι κάθε Αφγανός που σέβεται τον εαυτό του έχει τουλάχιστον ένα όπλο στο σπίτι του.

Ότι αυτοί οι επαναστάτες διαδηλωτές δεν είχαν μάσκα ή υγειονομικό πάσο για να εισέλθουν στην Καμπούλ ή την Κανταχάρ. Έχουν επιτύχει ανοσία αγέλης;

Ακόμη χειρότερα, ότι δεν είχαν υποβληθεί σε εμβολιασμό, ότι δεν ήταν αναίσθητοι, πόσο μάλλον ότι τους είχαν κάνει ένεση για τρίτη, τέταρτη φορά με το πειραματικό δημοκρατικό δηλητήριο.

Ότι παρά τις ντιρεκτίβες των ανύπαρκτων "υγειονομικών" ελέγχων μεταξύ αυτών των "τρομοκρατών", αυτά τα διαβατήρια της ντροπής που μας επιβάλλουν εδώ οι έξυπνοι τύποι που έχουν γίνει φοβισμένοι κυνικοί πολυεκατομμυριούχοι (το ΔΝΤ, οι Μπέζος, Ζούκερμπεργκ, Γκέιτς και άλλοι Μακρόν, ο τελευταίος είναι μόνο ένας από τους κερδοσκόπους των επενδυτικών τραπεζών (Ποιοι;)). Λοιπόν, αυτοί οι περήφανοι βα-νου-πιέδες, οι οποίοι δεν δίνουν δεκάρα για το covid, κέρδισαν χωρίς τεστ PCR!!! Οι τσαμπουκαλεμένοι ρομποτικοί μπάτσοι της κάθετης δημοκρατίας τρέχουν να ξεφύγουν με την ουρά στα σκέλια. Bis repetita placent, της βιετναμέζικης deculotage τους ενάντια σε μαχητές με σαγιονάρες, αυτή τη φορά. Τι απομυθοποίηση ή ανακούφιση μετά από όλες τις απελευθερωτικές τους αηδίες (στη Γαλλία, οι "σύμμαχοι" σκότωσαν περισσότερους ανθρώπους με τους απελευθερωτικούς βομβαρδισμούς τους από ό,τι οι Ναζί κατά τη διάρκεια της κατοχής της χώρας).

Ότι οι Αφγανοί αντάρτες έδειξαν τη μύτη τους στην ιστορία, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο της χώρας τους κατά την αργία τους (19 Αυγούστου), τη συμβολική ημέρα της ανεξαρτησίας της χώρας (1919).

Τι, τρομοκράτες; Τι σχέση έχουν οι Αφγανοί με την 11η Σεπτεμβρίου ή με τους άθελά τους χειραγωγημένους "ιουδαίους" ψυχοπαθείς που έσπειραν τον όλεθρο στις πλατείες του Παρισιού και αλλού; Τίποτα. Αυτοί οι μαχητές χρησιμοποιούν το Ισλάμ ως ιδεολογική δικαιολογία; Και λοιπόν; Τι γίνεται με τους χριστιανούς στις σταυροφορίες τους, τους σιωνιστές στην ελιτίστικη τραμπούκισή τους, τους ινδουιστές και τις σφαγές των μουσουλμάνων; Ο καθένας με τις δικές του μυστικιστικές φαντασιώσεις καταδίκης.

Οι "Ταλιμπάν" έχουν κερδίσει τον πολλοστό πόλεμο της ανεξαρτησίας τους (η μία εθνοτική ομάδα κυνηγάει την άλλη) ενάντια στον ισχυρό αυτοκρατορικό στρατό και εμείς δεν έχουμε κερδίσει ακόμα τον δικό μας, και όμως δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τίποτα άλλο παρά μικρούς και μεγάλους αστούς δειλούς, έμφυλους, αδιάφορους για τις ψεύτικες και άνετες βεβαιότητές τους, φαγοκυτταρωμένους από τον ίδιο τους τον εγωισμό, υποστηριζόμενους από τους Φύλακες της Ειρήνης, ή ουπς, Δυνάμεις της Τάξης.

Για τι είδους τάξη μιλάμε, στην πραγματικότητα; Μπάτσοι, χωροφύλακες, αναρωτηθείτε, γαμώτο, αφού πρέπει να υπακούσετε, σε ποιον, σε τι; Ο νόμος; Ο νόμος των τραπεζών και των πολυεθνικών, των υπεκφυγών που πνίγουν εμάς και εσάς; Ποιος σας πληρώνει; Ποιος σας εμπιστεύεται και σας καλεί όταν μας επιτίθενται, μας ληστεύουν, μας βιάζουν; Εμείς το κάνουμε. Εμείς, ο λαός του οποίου είστε μέρος. Θέλετε να σπάσετε αυτό το συμβόλαιο;

Αστυνομικοί, χωροφύλακες, είστε εδώ για να μας υπηρετείτε, όχι για να μας υποδουλώνετε. Πρέπει με τον όρκο σας να εκτελείτε τον νόμο, ακόμη και αν αυτός είναι άδικος και ανήθικος; Εκτέλεση, η λέξη είναι καλά επιλεγμένη. Η Αγία Ζενεβιέβ, η προστάτιδά σας, στριφογυρίζει στον τάφο της, αυτή που περιφρονούσε τους δειλούς. Το καθήκον της επιφυλακής που σας φιμώνει προστατεύει μόνο αυτούς που το επιβάλλουν.

Και ο κώδικας δεοντολογίας σας;

Ο κώδικας αυτός υποτάσσει την άσκηση των αστυνομικών αποστολών στον αυστηρό σεβασμό της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη, του Συντάγματος, των διεθνών συμβάσεων και των νόμων.

Φιλοδοξεί να συμβάλει στην ενίσχυση του δεσμού μεταξύ των δυνάμεων εσωτερικής ασφάλειας και του πληθυσμού, θέτοντας τον τελευταίο ρητά στο επίκεντρο των ανησυχιών της αστυνομίας και της χωροφυλακής.

Κάτω από τη στολή, είστε άνθρωποι (το ελπίζουμε), πατέρες και μητέρες οικογενειών. Σκοπεύετε να τιμωρήσετε τους γονείς που αρνούνται να επιτρέψουν στα παιδιά τους να συμμετάσχουν σε αυτό το σκανδαλώδες πείραμα εργαστηρίων που έχουν καταδικαστεί βαρύτατα για απάτη και εξαπάτηση; Είστε άνθρωποι ή είστε ηλίθιοι βυθισμένοι στο πνεύμα σας, λοβοτομημένοι για να υπακούτε σε αηδιαστικές εντολές;

Γιατί εξαιρείστε από τον "εμβολιασμό", ε; Στην ψυχή και τη συνείδησή σας.

Α, μας λένε ότι οι μαριονέτες που κυβερνούν αντιφάσκουν με τον εαυτό τους για άλλη μια φορά. Αυτό γίνεται παθολογικό. Αυτοί είναι οι άνθρωποι στους οποίους υπακούς.

Θα χτυπήσετε τους γονείς σας, τα παιδιά σας που αρνούνται αυτό το γαμημένο ausweis και διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματά τους; Πολύ λίγοι από τους προκατόχους σας, αστυνομικούς και χωροφύλακες, έχουν καταδικαστεί στις πιο σκοτεινές ώρες της ιστορίας μας (ναι, ναι, Godwin point σε όλα τα επίπεδα). Αυτό σας απαλλάσσει από την παρούσα ευθύνη σας, από την ιστορία σας ως άνδρες και γυναίκες; Όχι, φυσικά όχι. Πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι η Εθνική Αστυνομία δημιουργήθηκε υπό το καθεστώς του Βισύ με διάταγμα του στρατάρχη Πεταίν (καταδικασμένου σε θάνατο για εσχάτη προδοσία); Δημοκρατία είναι όταν ο κυρίαρχος λαός έχει τον έλεγχο των διαχειριστών του κράτους. Τώρα, το κράτος είμαστε εμείς, ο λαός της Γαλλίας, δεν πρέπει να το ξεχνάμε!

Αστυνομικοί, χωροφύλακες, στρατιώτες, είστε το προπύργιό μας!

Είστε εκεί για να μας προστατεύετε ατομικά και συλλογικά από όλα τα αρπακτικά, ακόμη και αν αυτά εκλέγονται με απάτη ή χάρη στα διορισμένα μέσα ενημέρωσης και την υψηλή χρηματοδότηση (πλεονασμός). Χτυπάτε, βλεφαρίζετε ειρηνικούς διαδηλωτές, για να δικαιολογήσετε τον μισθό σας; Είναι ντροπιαστικό και όχι πολύ δοξαστικό. Παραδίδετε τίμιους ανθρώπους στη νομαρχιακή κομαντατούρ ενός μικρού χαρισματικού ραδιούργου με διαταραγμένο μυαλό, που χειραγωγείται από πτωματοφάγους τραπεζίτες, τους Ρότσιλντ στην προκειμένη περίπτωση (το καθήκον της μνήμης αφορά και εσάς, έτσι δεν είναι;). Μπάτσοι, χωροφύλακες, αδελφοί στα όπλα, το Δημόσιο Συμφέρον, σας μιλάει αυτό, γαμώτο;

Η ανυπακοή επιτρέπεται μερικές φορές. Αυτό είναι το νόημα του ακόλουθου άρθρου: "Κάθε δημόσιος υπάλληλος, ανεξάρτητα από τη θέση του στην ιεραρχία, είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των καθηκόντων που του έχουν ανατεθεί. Οφείλει να συμμορφώνεται με τις εντολές του ιεραρχικά ανώτερού του, εκτός από τις περιπτώσεις όπου η εντολή που δίδεται είναι προδήλως παράνομη και τέτοιας φύσης που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο δημόσιο συμφέρον" (άρθρο 28 του νόμου αριθ. 83-634 της 13ης Ιουλίου 1983 για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των δημοσίων υπαλλήλων).

 

Και εμείς, εδώ, στην οξείδωση, η ιουδαιο-προτεσταντική μαφία, για να μην αναφέρουμε την μασονική αίρεση και τα λόμπι (υπάρχουν περισσότεροι σιωνιστές "χριστιανοί" στις ΗΠΑ (40 εκατομμύρια) από ό,τι υπάρχουν Εβραίοι οπουδήποτε στον κόσμο, δηλαδή). Αυτές οι ύποπτες κοινότητες συμφερόντων θέλουν να μας απαγορεύσουν όλα όσα μας κάνουν να σεβόμαστε και να εκτιμούμε τους ζωντανούς: Αδελφοποίηση, αγκαλιάζοντας, ανακαλύπτοντας, παίρνοντας πληροφορίες (ζήτω η λογοκρισία), καψόνια, καλλιεργώντας, φτιάχνοντας πράγματα, εφευρίσκοντας, αγκαλιάζοντας τα παιδιά μας και τους γονείς μας, γλεντώντας, χορεύοντας, ταξιδεύοντας, καλλιεργώντας, δουλεύοντας για να εκπληρώσουμε τον εαυτό μας και αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις για το μέλλον μας και προστατεύοντας αυτούς που αγαπάμε, ναι, αγαπώντας τον πλησίον μας. Με άλλα λόγια, να απολαμβάνετε τη ζωή.

 

Οι "Ταλιμπάν", οι Αφγανοί στην πραγματικότητα και οι 14 εθνοτικές ομάδες τους, μας δίνουν ένα μεγάλο μάθημα στο κοβεδικό δράμα που ζούμε, τουλάχιστον για όλους εκείνους που δεν έχουν ακόμη κάνει ένεση στον εαυτό τους με αυτό το βρώμικο δηλητήριο mRNA (ας συγχωρήσουμε τους βακτηριασμένους, θα είναι τα πρώτα θύματα της μπερδεμένης αφέλειάς τους), του οποίου οι θανατηφόρες συνέπειες θα φανούν από αυτόν τον χειμώνα. Θα το συζητήσουμε ξανά σε μερικούς μήνες. Τι άλλα ψέματα θα εφεύρουν για εμάς;

 

Είναι λοιπόν οι "Ταλιμπάν" τρομοκράτες ή μαχητές της αντίστασης; Είναι στο χέρι του αφγανικού λαού να αποφασίσει, όχι σε εμάς τους αληθινούς δημοκράτες, τους Λατίνους, τους Σλάβους, τους Βορειοαφρικανούς, τους Ασιάτες ή τους απρόθυμους Γαλάτες. Ειδικά όταν έχουμε ήδη αρκετά να κάνουμε με τη δικτατορία που εγκαθιδρύεται στη χώρα μας και για την οποία εσείς, η αστυνομία και οι χωροφύλακες, φαίνεται να είστε οι εγγυητές. Μέχρι πότε; Θα ξαναδούμε εκείνες τις οδυνηρές εικόνες της δεκαετίας του '40 (ναι, ακόμα), όταν αστυνομικοί και χωροφύλακες συνέλαβαν αντιστασιακούς στο όνομα του Νόμου και συμμετείχαν στις επιδρομές;

 

Εμείς, οι άνθρωποι, όλοι διεκδικούμε την Ελευθερία των ζωτικών μας επιλογών σε σχέση με το "φυσικό δίκαιο", το φωνάζουμε, το φωνάζουμε από τη βροντή των θεών. Ας καθησυχάσουν τον εαυτό τους οι FDO και οι κατουρημένοι, αυτό το αίτημα για ελευθερία δεν είναι να κάνουμε οτιδήποτε που θα μπορούσε να ικανοποιήσει κάποια από τις επιθυμητικές μας παρορμήσεις σε πείσμα των άλλων. Είναι η ελευθερία να μπορούμε να επιλέγουμε τους περιορισμούς της επιβίωσής μας σε μια ειρηνική κοινωνία. Και σίγουρα όχι για να μας περιορίζουν με παράλογους και επικίνδυνους νόμους και διατάγματα που απαγορεύουν τις θεμελιώδεις ατομικές και συλλογικές μας επιλογές, αυτές του να ρισκάρουμε τη ζωή μας, την πραγματική, την ολοκληρωμένη, με τους κινδύνους της... Δεν υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος από το να πεθάνεις, έτσι δεν είναι; Έτσι, ζήτω η ζωή.

 

Διαφορετικά τι θα μας απομείνει; Μια κοινωνία όπου ό,τι δεν είναι απαγορευμένο θα είναι υποχρεωτικό! Αστυνομικοί, χωροφύλακες, θέλετε να συμμετάσχετε στην ανάπτυξη αυτού του τερατουργήματος, επιβάλλοντας κυρώσεις και χτυπώντας όσους ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο; Αυτό είναι το Τάγμα σας, το Καθήκον σας; Είναι αυτός ο κόσμος που θέλετε για τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας, καταστέλλοντας βάναυσα την αφύπνιση των συνειδήσεων; Ο Μακρόν νομίζει ότι βρίσκεται σε πόλεμο, δεν είναι δικός μας ή δικός σας.

 

Ας στρέψουμε προς όφελός μας την έννοια του οφέλους/κινδύνου, η οποία έχει χτυπηθεί από την προπαγάνδα για τα εμβόλια των δημοσιογράφων, των πολιτικών, των δικαστών, των κακοποιών γιατρών κ.λπ. Θα ασχοληθούμε με τους δωσίλογους την ημέρα της "Επιούρησης". Να αναλάβουμε αυτή την έννοια του οφέλους/κινδύνου για να την κάνουμε ένα πραγματικό επιχείρημα, τηλεσκοπώντας αυτή την τριλογία που έχει γίνει κούφια: Ελευθερία-Ισότητα-Αδελφοσύνη, αντιμετωπίζοντάς την με τη σκληρή πραγματικότητα των υπερβατικών αιτημάτων μας για ευτυχία, εμείς, οι άνδρες και οι γυναίκες καλής θέλησης, με ή χωρίς βία. Αυτόν τον Αύγουστο του 2021, ζούμε μια ιστορική στιγμή. Θα είμαστε οι ηθοποιοί, οι θεατές ή τα θύματα. Υπάρχουν χειρότερα πράγματα από τον ήχο των μπότες... Η σιωπή των παντόφλες.

 

Όλα θα εξαρτηθούν από το τι έχουμε να χάσουμε... ή να κερδίσουμε. Alea jacta est!

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.