Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

«ΒΟΜΒΑ»: ΗΠΑ - Το CDC Ανακαλεί την Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) για το τεστ RT-PCR για την COVID-19.Και τώρα; ΤΙ κάνουν οι Κούληδες;

Το CDC ανακοίνωσε ότι θα ανακαλέσει την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης που δόθηκε στην RT-PCR για τo test COVID-19.Στις 21 Ιουλίου 2021, το CDC... εξέδωσε εργαστηριακό δελτίο προειδοποίησης με το οποίο ανακαλεί την άδεια χρήσης ΕΕ για τις δοκιμές RT-PCR για την ανίχνευση του SARS-COV-2.

"Μετά την 31η Δεκεμβρίου 2021, το CDC θα αποσύρει το αίτημα προς τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) για έγκριση επείγουσας χρήσης (EUA) του CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, της δοκιμασίας που εισήχθη για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020 για την ανίχνευση μόνο του SARS-CoV-2. Το CDC παρέχει αυτή την εκ των προτέρων ειδοποίηση ώστε τα κλινικά εργαστήρια να έχουν επαρκή χρόνο για να επιλέξουν και να εφαρμόσουν μία από τις πολλές εναλλακτικές λύσεις που έχουν εγκριθεί από τον FDA".


Το CDC συνέστησε επίσης στα κλινικά εργαστήρια και στους χώρους δοκιμών που χρησιμοποιούν RT-PCR να μεταβούν σε άλλο εγκεκριμένο από τον FDA τεστ COVID-19.

"Για την προετοιμασία αυτής της αλλαγής, το CDC συνιστά στα κλινικά εργαστήρια και στους τόπους εξέτασης που χρησιμοποιούν τη δοκιμασία CDC 2019-nCoV RT-PCR να επιλέξουν και να αρχίσουν τη μετάβασή τους σε άλλη εγκεκριμένη από τον FDA δοκιμασία COVID-19. Το CDC ενθαρρύνει τα εργαστήρια να εξετάσουν το ενδεχόμενο υιοθέτησης μιας πολυπλεγμένης μεθόδου που μπορεί να διευκολύνει την ανίχνευση και τη διαφοροποίηση των ιών SARS-CoV-2 και γρίπης".

Το CDC λύνει το επιτέλους το «Μυστήριο της Εξαφάνισης της Γρίπης» – Με άλλα λόγια όλες οι γρίπες (ή οτιδήποτε άλλο υπαρκτό ή ανύπαρκτο) Καταγραφόταν ως Ψ.ΕΠ.(PSYOP)-19 ή COVID-19

Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο σφυροκοπήματος του αμερικανικού κοινού αλλά και του υπόλοιπου πλανήτη με "θετικά κρούσματα, με "αύξηση των κρουσμάτων COVID" κλπ. που οδήγησαν στα καταστροφικά lockdown, εντολές για μάσκες, ταξιδιωτικούς περιορισμούς, κατάρρευση της Οικονομίας και φτωχοποίηση και δυστυχία σε ολόκληρο τον πλανήτη , το CDC παραδέχθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι το ΑΠΑΤΗΛΟ τεστ PCR που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση αυτών των "θετικών κρουσμάτων" είναι ΑΧΡΗΣΤΟ στο να ξεχωρίζει τη διαφορά μεταξύ της εποχικής γρίπης και της COVID-19 ή άλλων παραλλαγών του SARS.

Σημειώνεται ότι την ίδια χρονική στιγμή ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζορτζ Σόρος θα αγοράσουν μια βρετανική εταιρεία που κατασκευάζει τεστ για τον κορονοϊό για λόγους…. Αλληλεγγύης !!!

Πολυάριθμα δικαστήρια σε όλο τον κόσμο έχουν κρίνει τη χρήση της RT-PCR για την ανίχνευση του SARS-COV-2 ως αναξιόπιστη και ευθέως δόλια.

Ένα πορτογαλικό εφετείο έκρινε ότι τα τεστ PCR είναι αναξιόπιστα και ότι είναι παράνομο να τίθενται σε καραντίνα άτομα με βάση μόνο ένα τεστ PCR.

Το δικαστήριο δήλωσε, ότι η αξιοπιστία του τεστ εξαρτάται από τον αριθμό των κύκλων που χρησιμοποιούνται και το ιϊκό φορτίο που υπάρχει. Επικαλούμενο τους Jaafar et al. 2020, το δικαστήριο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι:

"εάν κάποιος εξεταστεί με PCR ως θετικός όταν χρησιμοποιείται κατώτατο όριο 35 κύκλων ή υψηλότερο (όπως είναι ο κανόνας στα περισσότερα εργαστήρια στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ), η πιθανότητα το εν λόγω άτομο να έχει μολυνθεί είναι μικρότερη από 3% και η πιθανότητα το εν λόγω αποτέλεσμα να είναι ψευδώς θετικό είναι 97%".

Παρομοίως, το αυστριακό δικαστήριο έκρινε ότι τα τεστ PCR δεν είναι κατάλληλα για τη διάγνωση της COVID-19 και ότι το lockdown δεν έχει καμία νομική ή επιστημονική βάση.

Το δικαστήριο επεσήμανε ότι : "ένα τεστ PCR δεν είναι κατάλληλο για διάγνωση και επομένως δεν λέει από μόνο του τίποτα για την ασθένεια ή τη μόλυνση ενός ατόμου".

"Ωστόσο, ο Υπουργός Υγείας χρησιμοποιεί έναν εντελώς διαφορετικό, πολύ ευρύτερο ορισμό κρούσματος για τη διάγνωση του Covid-19, ο οποίος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει την απαγόρευση μιας κοινωνικής συνάντησης".

Στη συνέχεια, ένας Αυστριακός βουλευτής εξέθεσε την ελαττωματικότητα των δοκιμών COVID-19 της κυβέρνησης, επιδεικνύοντας στο κοινοβούλιο πώς ένα ποτήρι Coca-Cola βρέθηκε θετικό σε COVID-19.

Ακόμα και ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έκανε στροφή και άλλαξε τα κριτήρια του τεστ PCR προειδοποιώντας τους ειδικούς να μην βασίζονται αποκλειστικά στα αποτελέσματα ενός τεστ PCR για την ανίχνευση του κορονοϊού.

Όπως ανέφερε νωρίτερα το GreatGameIndia, τα τυπικά τεστ για τον κοροναϊό έβγαζαν καθημερινά έναν τεράστιο αριθμό θετικών «κρουσμάτων». Τα τεστ αυτά γίνονται με βάση ελαττωματικά πρωτόκολλα του ΠΟΥ, τα οποία σχεδιάστηκαν για να περιλαμβάνουν και ψευδώς θετικές περιπτώσεις.

Αυτό το γεγονός σχετικά με τα ψευδώς θετικά αποτελέσματα των τεστ PCR επισημάνθηκε για πρώτη φορά δημόσια από τον Dr. Beda M. Stadler, Ελβετό βιολόγο, ομότιμο καθηγητή και πρώην διευθυντή του Ινστιτούτου Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου της Βέρνης.

Έτσι, αν κάνουμε ένα PCR τεστ κορόνας σε ένα άτομο με ανοσία, δεν ανιχνεύεται ο ιός, αλλά ένα μικρό θρυμματισμένο τμήμα του ιικού γονιδιώματος. Το τεστ βγαίνει θετικό για όσο χρονικό διάστημα έχουν απομείνει μικροσκοπικά θρυμματισμένα τμήματα του ιού.

Σωστό: Ακόμα και αν οι μολυσματικοί ιοί έχουν πεθάνει προ πολλού, ένα τεστ κορώνα μπορεί να βγει θετικό, επειδή η μέθοδος PCR πολλαπλασιάζει ακόμα και ένα μικροσκοπικό τμήμα του γενετικού υλικού του ιού αρκετά [ώστε να ανιχνευθεί].

Νωρίτερα, το πρωτόκολλο δοκιμών του ΠΟΥ αμφισβητήθηκε ακόμη και από την εθνική υγειονομική αρχή της Φινλανδίας. Ο ΠΟΥ είχε καλέσει τις χώρες να εξετάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ασθενείς για τον κορονοϊό.

Η Φινλανδία ξέμεινε από τεστ και άρχισε να περιορίζει τις εξετάσεις για τον κορονοϊό μόνο στις πιο ευάλωτες ομάδες και στο προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης. Η εθνική υγειονομική αρχή της Φινλανδίας δήλωσε ότι η εξέταση ατόμων με ήπια συμπτώματα θα αποτελούσε σπατάλη πόρων υγειονομικής περίθαλψης.

Σε μια εντυπωσιακή αποκάλυψη, ο επικεφαλής της υγειονομικής ασφάλειας της Φινλανδίας, Mika Salminen απέρριψε τη σύσταση του ΠΟΥ λέγοντας ότι ο ΠΟΥ δεν καταλαβαίνει από πανδημίες και ότι το πρωτόκολλο δοκιμών για τον κορονοϊό είναι παράλογο και δεν λειτουργεί.

Πηγή: GreatGameIndia.com

______________________________________

Δικτυογραφία:

CDC Revokes Emergency Use Authorisation to RT-PCR for COVID-19 Testing

https://humansarefree.com/2021/07/cdc-revokes-emergency-use-authorisation-to-pcr-testing.html

1 σχόλιο:

  1. Ο ΜΠΙΛΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΡΟΣ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΆ, ΚΙ ΆΣ ΨΟΦΉΣΟΥΝ ΧΊΛΙΑ ΑΡΝΙΆ-ΠΡΌΒΑΤΑ.
    ΔΙΑΛΙΕΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.