Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Η Ιστορία Διδάσκει. Ξαναζούμε την "ναζιστική ευγονική" στίς μέρες μας ελέω Μητσοτάκη με πρόσχημα τα μπόλια;

Η φυλετική πολιτική στη Ναζιστική Γερμανία ήταν το σύνολο πολιτικών και νόμων, βασισμένο σε Ναζιστικό Δόγμα που διεκδικούσε επιστημονική νομιμοποίηση. Στη Ναζιστική ευγονική στοχοποιήθηκαν άνθρωποι...
οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν ως "ζωές ανάξιες της ζωής" Lebensunwertes Leben....

To Ναζιστικό Πρόγραμμα Τ-4 στο Βερολίνο είχε ως αποτέλεσμα τις μαζικές εκτελέσεις ανεπιθύμητων στοιχείων του πληθυσμού στις Κατεχόμενες από τους Ναζί περιοχές. Σύμφωνα με τους Ναζιστές ήταν οι "χαραμοφάηδες" και εκτελέστηκαν. 


Το πογκρόμ κατά των Ελλήνων Αναπήρων Πολέμου στην Αθήνα έγινε στα τέλη Νοεμβρίου 1943 από τα Τάγματα Ασφαλείας που συνεργάζονταν με τους ΝΑΖΙ. Οι Έλληνες Ανάπηροι Πολέμου είχαν πρωτοστατήσει πριν σε διαδηλώσεις εναντίον της Γερμανικής Κατοχής αλλά και της προοπτικής επέκτασης της Βουλγαρικής Κατοχής στη Βόρεια Ελλάδα.   


Στο Πρόγραμμα Τ-4 (Aktion 4) των Ναζιστών ξεκίνησαν πειραματικά εμβόλια σε παιδιά, με αποτέλεσμα πολλούς θανάτους. Οι ιστορικοί τους χαρακτήρισαν ως μορφή μαζικής δολοφονίας με πρόσχημα την Ιατρική. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν διακεκριμένοι γιατροί. 


Η Δίκη των Ιατρών ήταν μία από τις επακόλουθες Δίκες της Νυρεμβέργης, μετά το τέλος του Β'Π.Π. ΟΙ εναντίον κατηγορίες, μεταξύ άλλων, ήταν η διεξαγωγή ιατρικών πειραμάτων χωρίς τη συναίνεση του υποκειμένου στις κατεχόμενες χώρες καθώς και οι μαζικές δολοφονίες πολιτών.         

  http://thedayaftergr.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 45ΧΡΟΝΗ ΓΙΑΤΡΙΝΑ!!! ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ-19

    https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2021/07/paei-kai-i-45xroni-giatrina-ergazotan-se-nosokomeio.html

    https://www.facebook.com/RobinINC76

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.