Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Το παρασκήνιο της σύλληψης του Χρήστου Παππά - Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. λίστα με 300 άτομα

Λίστα με 300 πρόσωπα είχε φτιάξει από την πρώτη στιγμή η Αντιτρομοκρατική προκειμένου να εντοπίσει τον χρυσαυγίτη Χρήστο Παππά. Αυτός ο κατάλογος περιλάμβανε άτομα...
από το στενό οικογενειακό και το φιλικό περιβάλλον του "υπαρχηγού" της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και πολλά που συνδέονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με τη Χρυσή Αυγή. Πρόσωπα που μπορεί να είχαν βοηθήσει τον Χρήστο Παππά ή να του παρείχαν καταφύγιο. Όσο περνούσε ο καιρός ο κύκλος των υπόπτων έκλεινε και πριν από δέκα ημέρες η έρευνα έφτασε στου Ζωγράφου. Μια πληροφορία που έφτασε στις Αρχές επιβεβαίωσε τις υποψίες ότι στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου ζούσε η 52χρονη Ουκρανή με ελληνική υπηκοότητα, κρυβόταν ο φυγόδικος χρυσαυγίτης. Εξάλλου, η 52χρονη διέθετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που την καθιστούσαν ιδανική περίπτωση για να αποτελέσει το κρησφύγετό του, καθώς δεν ήταν παντρεμένη, ενώ στο σπίτι της οδού 28ης Οκτωβρίου, δεν μπαινόβγαιναν άλλα άτομα.

Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο Χρήστος Παππάς κρυβόταν και τους εννέα μήνες εκεί και ότι δεν φαίνεται να χρησιμοποίησε άλλο μέρος από τον περασμένο Οκτώβριο. Και αυτό δείχνει ότι είχε φτιάξει εξαρχής ένα σχέδιο για να διαφύγει της σύλληψης. Ο ίδιος πάντως, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης, υποστηρίζει ότι ήταν περαστικός από το σπίτι. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι σκόπευε να παραδοθεί και μάλιστα μέσα στον Ιούλιο, ωστόσο όπως τονίζουν αστυνομικοί "αν ήθελε να το κάνει, μπορούσε να το είχε κάνει νωρίτερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.