Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ του γιατρού Pasquale Mario Bacco προς τους Έλληνες: “Δεν εμβολιάστηκα ούτε πρόκειται να εμβολιαστώ. Θυσιάζουν τον λαό για τα κέρδη των μεγάλων λόμπι των φαρμακευτικών εταιρειών!

Συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη έδωσε ο γιατρός Pasquale Mario Bacco απορρίπτοντας την παγκόσμια πολιτική των εμβολιασμών τους οποίους προσπαθούν να επιβάλουν ως υποχρεωτικούς. Ακούστε τον να λέει ότι ο ίδιος... ούτε εμβολιάστηκε ούτε πρόκειται να εμβολιαστεί διότι όλα αυτά είναι μια θυσία του λαού στα κέρδη των τεράστιων λόμπυ των φαρμακευτικών εταιρειών. Και βέβαια, εκτός των άλλων ισοπεδώνουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των λαών. Ακούστε τον Pasquale Mario Bacco να καταφέρεται κατά των ΜΜΕ, χαρακτηρίζει τους δημοσιογράφους διεφθαρμένους, όπως το ίδιο λέει και για τον Πάπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.