Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ 10 ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ. Λυπηθείτε μας! Για το Dancing with the Stars δέχθηκε πρόταση η Μ. Παγώνη κόντρα στην Ευγενια;

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την επιστροφή του «Dancing with the Stars» από τη συχνότητα του STAR. 

Η Βίκυ Καγιά «άφησε» το εξαιρετικά επιτυχημένο «GNTM» για να αναλάβει την παρουσίασή του... ενώ τα πρώτα ονόματα για τους διαγωνιζόμενους έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας  .  Σύμφωνα έτσι με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, σχετική πρόταση φέρονται να έχουν δεχθεί ο νικητής του «MasterChef», Σταύρος Βαρθαλίτης, ο πολίστας Γιώργος Αφρουδάκης (για τον οποίο ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε ότι δεν θα πήγαινε καθώς τον γνωρίζει προσωπικά), ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης Γιώργος Καραγκούνης, αλλά και η… Ματίνα Παγώνη. Σε επικοινωνία, μάλιστα, που είχε μαζί της ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά, δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει την είδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.