Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Η μέρα που ο κόσμος άλλαξε έχει περάσει ...

Tα Ηνωμένα Έθνη αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι είναι μόνο ένα εργαλείο προπαγάνδας. Από την έλευση της διοίκησης του Μπάιντεν, προσπάθησε να αναβιώσει τη μυθολογία της δεκαετίας του '90, αλλά η μαγεία δεν λειτουργεί πλέον. Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, η φανταστική τρομοκρατική οργάνωση Al-Qaeda, η οποία έχει δώσει περισσότερα σημάδια ζωής από την ηχηρή αποτυχία του υβριδικού πολέμου στη Συρία και την επέμβαση της Ρωσίας σε αυτή τη χώρα το 2015, θα μπορούσε.... να εκμεταλλευτεί την «πανδημία» για να ενισχύσει τις δραστηριότητές του. Αυτό ονομάζεται αξιολύπητο δοκίμιο. Κάτω από το μέσο όρο. Μπορεί να κάνει καλύτερα.   LOL

Μια άλλη έκθεση των Ηνωμένων Εθνών προειδοποιεί τον κόσμο για την επανέναρξη της βαλλιστικής συνεργασίας το 2020 μεταξύ της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν και της Βόρειας Κορέας. Ακόμα και μετά τις πολιτικές των πρώην νεοκονών στα μέσα του Τρόσκι, μισούς καπιταλιστές με εγκέφαλους μεθυσμένους από νεοφιλελεύθερη και στρατιωτική ιδεολογία, ο Μπάιντεν συγκροτεί μια Ειδική Ομάδα στο Πεντάγωνο που είναι υπεύθυνη για την ... Κίνα!

Η φωτιά εξακολουθεί να μην πιάνει. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει βρώμικο κόλπο όπου οι Βρετανοί δεν εμπλέκονται. Ο κατάλογος των παράνομων δραστηριοτήτων τους από τον Δεκέμβριο του 2019 είναι μεγαλύτερος από οποιονδήποτε πόλεμο που έχουν πραγματοποιήσει ποτέ οι Ηνωμένες Πολιτείες. Εν τω μεταξύ, η Γαλλία σέρνεται λίγο ενάντια στη θέλησή της στο πλάι των στενών της Ταϊβάν. Οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες χειροκροτούν τη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ με τα χέρια και τα πόδια. Θα χρησιμεύσουν ως χορτονομές για κανόνια για κάθε περίπτωση.

Αυτές οι παλιομοδίτικες στάσεις είναι άχρηστες. Όλοι χάσαμε κάτι πολύ σημαντικό που συνέβη στα τέλη Ιανουαρίου 2021.Αυτό βάζει τέλος στην αεροπορική υπεροχή της Αυτοκρατορίας στο Levant και στη Μέση Ανατολή χωρίς πολύ κόπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Οδηγός της Ιρανικής Επανάστασης, Khamanei,ανακοίνωσε δημόσια αργότερα αυτήν την εβδομάδα το επίσημο τέλος της αμερικανικής εποχής και την αρχή της μετα-ΗΠΑ εποχής; Θα κρίνουμε επί τόπου. Εν τω μεταξύ, τα αεροσκάφη, τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα πέφτουν λίγο πιο συχνά από ό, τι συνήθως σε ορισμένα καυτά σημεία.

Ελλείψει πολέμου, οι διεθνικές ελίτ του βαθιού κράτους εκμεταλλεύτηκαν την κρίση COVID-19, η οποία έγινε επίσης πηγή κέρδους και πρόσχημα για αυστηρότερο έλεγχο του ανθρώπινου ζωικού κεφαλαίου. Ακόμη και ένας συμβολικός πόλεμος είναι επιτακτικός και δεν θα είναι πολύς καιρός. Ωστόσο, η γεωστρατηγική σκακιέρα είναι όλο και πιο κλειδωμένη εκτός αν οι γιατροί περιστροφής αρχίσουν να ανακαλύπτουν παλιά παράπονα εναντίον ενός χαμένου νησιού. Το 1983, η Ουάσιγκτον δεν δίστασε να επιτεθεί, με το κωδικό όνομα του Urgent Furyστο ατυχές νησί της Γρενάδας. Αναμφίβολα υπάρχει έλλειψη πολιτειών για επίθεση και οι κακοποιοί στη λίστα φαίνονται ικανοί να απωθούν την επιθετικότητα ή τουλάχιστον να επιφέρουν κόστος μεγαλύτερο από το αναμενόμενο κέρδος. Αυτό ισχύει για το Ιράν και το Mynamar. Ένας πόλεμος εναντίον του πρώτου μοιάζει με αυτοκτονία. Το δεύτερο είναι πολύ προβληματικό λόγω της στρατηγικής του θέσης στη Νοτιοανατολική Ασία, κάτω από τη μύτη της Κίνας. Η ίδια Κίνα που υποστήριξε τη Βόρεια Κορέα κατά τη διάρκεια του Κορεατικού Πολέμου το 1950-1952 πριν υποστηρίξει το Βόρειο Βιετνάμ στη δεκαετία του 1960 όταν υπέφερε από λιμούς. Ωστόσο, αυτή η ίδια η Κίνα είναι επί του παρόντος πυρηνική και διαστημική υπερδύναμη που δεν κρύβει πλέον τις φιλοδοξίες της.

Η Αυτοκρατορία θέλει να κάνει την Ινδία αντίπαλο της Κίνας και κάνει ό, τι είναι δυνατόν για την επίτευξη αυτού του στόχου. Πρόσφαταοι γίγαντες του Διαδικτύου, τα οπλισμένα όπλα του βαθιού κράτους λογοκρίνουν την επανάσταση των Ινδών αγροτών που διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στις πολιτικές του Modiσε αυτό που μοιάζει με το χέρι βοήθειας προς το τελευταίο. Είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα.India, Ο Modi φαίνεται σήμερα ως μαριονέτα του Zuckerberg, του διορισμένου αφεντικού του Facebook, ο οποίος είναι ο ίδιος μαριονέτα του Deep State. Έτσι, η σάλτσα κάρυ δεν παίρνει ούτε.

Τι θα μας βγάλουν ξανά; Μια παραλλαγή του COVID της Al-Qaeda; Πολύ κακό. Επιθέσεις κάτω από ψευδείς σημαίες; Εκτός από τα εγκεφαλικά πλυμένα μέσα, κανείς δεν το πιστεύει. Φαίνεται ότι οι τρομοκράτες τηρούν σχολαστικά τους υγειονομικούς περιορισμούς που θέτουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μαριονετών. Μια έγχρωμη επανάσταση ενάντια στη Ρωσία; Διαβεβαίωση αποτυχίας. Μια ανάφλεξη της Ουκρανίας όπου η φυλή Μπάιντεν έχει κάποια επιχείρηση; Ο Borscht είναι ένα κοινό πιάτο που τρώγεται καλύτερα και ζεστό και ο Poutine δεν θα αφήσει τους συμμάχους του χωρίς τεύτλα. Αρκεί να πούμε ότι δεν κερδίζεται. Τουρκία? Ειδικά όχι! Επειδή ο Σουλτάνος​​έχει στραφεί σίγουρα στην Ανατολή και έχει τα μέσα για την περιφερειακή του πολιτική.

Ο κόσμος έχει αλλάξει. Μόνο τα Ηνωμένα Έθνη και οι φτωχοί του(«Κακό» σύμφωνα με τους συνεργάτες του…) Ο Γενικός Γραμματέας προσποιείται ότι δεν το παρατηρεί.

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι αναμφίβολα γεμάτες εκπλήξεις.

1 σχόλιο:

  1. ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΣΥΝΤΑΚΤΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:
    Τὂ ἐπίθετον βαθύς εἶναι τριγενὲς καὶ τρικατάληκτον, ἤγουν Βαθὺς, Βαθεῖα, Βαθύ. Εἰς τὴν γενικὴν ἑνικοῦ τὸ ἀρσενικὸν καὶ τὸ οὐδέτερον τρέπονται εἰς [τοῦ Βαθέος] καὶ ὄχι τοῦ Βαθιοῦ !!!!!!!
    Κατὰ συνέπειαν ἀντὶ ὅπως γράφεις εἰς τὸ ἄρθρον ῀.....οι διεθνικές ελίτ του βαθιού κράτους" ὄφειλες νὰ γράψεις "....οι διεθνικές ελίτ του βαθέος κράτους". Ὑπάρχει διαφορὰ τὴν ὀποίαν ὄφιλες καὶ ὀφείλει νὰ γνωρίζεις πρὶς ἐκφρασθεῖς Δημοσίως,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.