Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

«Στοπ» του Κλοπ σε Σακίρι για τον αλβανικό αετό: «Σεβασμός στη Σερβία - Τον αφήνω εκτός αποστολής» ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

«Στοπ» του Κλοπ σε Σακίρι για τον αλβανικό αετό: «Σεβασμός στη Σερβία - Τον αφήνω εκτός αποστολής» (βίντεο)
Ο Γιούργκεν Κλοπ άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία, τον Σερντάν Σακίρι, υπό το φόβο αναταραχής στο γήπεδο, εξαιτίας των πανηγυρισμών του Ελβετού ποδοσφαιριστή λέγοντας χαρακτηριστικά πως "πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην Σερβία"....
  Παρά τη δική του επιθυμία, ο Σερντάν Σακίρι δεν θα ταξιδέψει καν στο Βελιγράδι για το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τον Ερυθρό Αστέρα, κατόπιν απόφασης του προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ, οποίος αποφάσισε να προστατεύει τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του.  Ο Ελβετός εξτρέμ αποτελεί πρόσωπο… non grata στη Σερβία, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου στο παιχνίδι των δύο εθνικών ομάδων, σκόραρε το ένα από τα τέρματα νίκης των Ελβετών και το πανηγύρισε σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό, εξαιτίας και της καταγωγής του από τη συγκεκριμένη χώρα.  Η παρουσία του στο γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα λοιπόν, ήταν δεδομένο ότι θα προκαλούσε αναταραχή και έτσι ο Κλοπ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για να ηρεμήσει τα πνεύματα.  «Οφείλουμε να ρίξουμε τους τόνους σε μία τέτοια υπόθεση. Είμαστε στη Σερβία και αυτό το σεβόμαστε 100% . Εδώ ήρθαμε για να παίξουμε μπάλα και δεν θέλαμε μία άλλη ιστορία πίσω από το ποδόσφαιρο να υπάρχει και να δημιουργεί πρόβλημα».  Το γκολ και ο πανηγυρισμός του Σακίρι.


Hearing Shaqiri wants to play in Serbia? Bit of this incoming if he scores?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.