Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Μητροπολίτης Πειραιώς: Αυτή η συμφωνία είναι μία μεθόδευση για την περιθωριοποίηση της Εκκλησίας



“Θεωρώ ότι αυτή η συμφωνία είναι μία μεθόδευση για την περιθωριοποίηση της Εκκλησίας” είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. “Θα πρέπει η Εκκλησία να απωλέσει την ιδιότητα του....
νομικού προσώπου Δημοσίου Δικαίου και να γίνει ιδιωτική υπόθεση. Αυτή είναι η στόχευση” σημείωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς και πρόσθεσε:“Η Εκκλησία έχει 2.000 χρόνια ζωή επομένως δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αμφισβητούμενη περιουσία... Εδώ μιλάμε για μία πλήρη καταδολίευση των πραγμάτων”.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

3 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ EΞΟΥΘΕΝΩΘΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΜΕΣΩ ΤΑΙΠΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OI ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΝΞ ΔΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://apokalypsisnow.blogspot.com/2015/04/blog-post.html?m=1 θυμοσαστε το υπερμνημονιο;εφαρμοζεται υπουλα και υποχθονια.δεν εχη υπογραψει ο μ.μορφου νεοφυτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.