Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Σημερινή φωτογραφία μέσα απ το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας !!!! Οι "επενδυτές" έβαλαν μπουγάδα !!!!!Αριστερά βλέπετε σωβρακοφανέλες σε ανοιξιάτικα χρώματα..'Ενα μικρό δείγμα της κολεξιόν "Hot spot ΕΜΠ καλοκαίρι 2017"

Φωτογραφία της Μάρω Μπουρδάκου.

Οχι ...δεν υπάρχει πιό κάτω..!!!!! Τέλος..
Μάρω Μπουρδάκου

11 σχόλια:

  1. Πως δεν υπαρχει: ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟΤΟ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, πεθαίνει η χώρα μας κι εμείς μόνο να κοιτάμε μπορούμε. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αφού επιτρεψαμε να φτάσουμε εδώ. Γνωρίζω πως όλο και κάποιος ανεγκέφαλος θα θεωρηση φασιστικη την πρόταση, να επεμβουν επιτέλους οι αρχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ζουμε τον βιο-ιστορικο θανατο του ελληνισμου,δεν λυπαμαι καθολου τους σημερινους νεοελληνες τα εχουμε πει προκειται για εναν τελειωμενο και παρακμιακο λαο που αυτοκτονει συνειδητα,αυτους που πραγματικα λυπαμαι και ειναι κριμα ειναι οι πατεραδες και παππουδες μας που εχυσαν τονους αιματος προκειμενου οι ελληνες να εχουν μια πατριδα και αυτη η παρακμιακη γενια την προδιδει και παραδιδει χωρις να πεσει μια σφαιρα,για τους ακραιους διεθνιστες που εχουν καταλαβει ολα τα καιρια ποστα τα εχουμε πει παντοτε μισουσαν οτιδηποτε ελληνικο και χριστιανικο και απλα βρηκαν στον ισλαμισμο τον φυσικο τους συμμαχο,τα ανοιχτα συνορα,ο πολυπολιτισμος,οι ιθαγενειες,τα τζαμια κλπ...δυστυχως θα πληρωθουν πολυ ακριβα,καλα ξεμπερδεματα

      Διαγραφή
  3. Τί έγινε καλέ; Κατοικείται η βιλίτσα; Α, όλα κι όλα! Μήν μας πούνε και φασίστες ή ρατσιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσάμπα νερό, ρεύμα, θέρμανση, φαγητό, 24ωρη φύλαξη. Αφήστε τους να ζήσουν το όνειρό τους. Εμείς εισπράτουμε αυτό που μας αξίζει. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όχι μονο, κάπου εκεί υπάρχει και μια καντίνα με φτηνά μολοτωφακια, home made...

      Διαγραφή
  5. Οι πειρατές ανενόχλητοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με αυτούς που έχουμε μπλέξει και μη χειρότερα αλλά δεν υπάρχει κάποιος με αρχ@αα να τους πάρει και να τους σηκώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μηπως νοσταλγειτε λιγακι ... χουντα ;
    Οι παππουδες και οι πατεραδες που εδωσαν αιμα
    Το εκαναν για να εχουν καποιοι καταπιεσμενοι ελευθερια .
    Αν εμεις εχουμε μπερδεψει την ελευθερια με το ξεφραγο αμπελι
    Καλα να παθουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και ποιοί είναι οι καταπιεσμένοι στη συγκεκριμένη περίπτωση;;;; (για τον Ανώνυμο, η ερώτηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος ξεχνάει οτι την ιστορία κινούν οι μεγάλες δυνάμεις και το μεγάλο κεφάλαιο και του φταίνε οι αριστεροί οι αναρχικοί οι ρατσιστές κλπ κάνει λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.