Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Γελάνε με τα χάλια τους & ξύνουν τα παπάρια τους οι κουκουλοΦΛΩΡΟΙ για το κράτος ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Νίκος Τόσκας: O Δήμος Αθηναίων φέρει ευθύνη για το «αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ»

Αποτέλεσμα εικόνας για τοσκασ «αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ»
Με αφορμή το «αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ» των κουκουλοΦΛΩΡΩΝ στα Εξάρχεια, την ευθύνη απομάκρυνσης του οποίου, όπως είπε, έχει ο Δήμος Αθηναίων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας. Για το «αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, «πέταξε το μπαλάκι» στον Δήμο Αθηναίων, δηλώνοντας ότι «την ευθύνη του χώρου την έχει ο Δήμος», και η ΕΛΑΣ περιμένει τον Δήμο προκειμένου να συνδράμει για την απομάκρυνση του κοντέινερ από την πλατεία...
Εξαρχείων. Περιμένω, είπε χαρακτηριστικά, να πάνε οι γερανοί αυτού του οποίου έχει την ευθύνη του χώρου, δηλαδή του Δήμου Αθηναίων, κι εμείς θα παράσχουμε την προστασία που χρειάζεται, προκειμένου να αποσυρθεί αυτό το κοντέινερ. Δεν έχω, είπε, καμιά αντίρρηση να δώσουμε από πλευράς Αστυνομίας, την προστασια που θα χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.