Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Άδωνις : Το σημερινό φιάσκο έχει υπευθύνους που πρέπει να αναζητηθούν και να παραιτηθούν - ΒΙΝΤΕΟ

Άδωνις : Το σημερινό φιάσκο έχει υπευθύνους που πρέπει να αναζητηθούν και να παραιτηθούν - ΒΙΝΤΕΟ

"Όσοι νομίζουν ότι θα διαλύσουν τη ΝΔ για να αφήσουν ανενόχλητο το ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτά που κάνει πλανώνται πλάνην οικτράν" δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.  "Το σημερινό φιάσκο έχει υπευθύνους που πρέπει να αναζητηθούν και να παραιτηθούν"τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η ενότητα....
 Πρέπει να γίνουν αδιάβλητες εκλογές που προφανώς δεν μπορούν να γίνουν σήμερα, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, επαναλαμβάνοντας ότι υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο.  Επίσης, επισήμανε πως πέρα από την ΚΕΦΕ, ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει να  πει τι μέτρα έλαβε για να εγγυηθεί τη διαδικασία.

1 σχόλιο:

  1. και αυτοί οι ανίκανοι, ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ θέλουν να ξανακυβερνήσουν!!! ας ξυπνήσει επιτέλους ο ελληνικός λαός!!!γι αυτό η πατρίδα έφθασε στο σημείο που έφθασε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.