Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΙ το "τερμάτισαν"!! ΝΑ Πρόεδρος, ΝΑ μάλαμα. Μάρτυρας υπεράσπισης εργοδότη ο Συριζαίος πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου!

ΜΑΓΑΛΙΟΣ
Πρόεδρος με ταξική συνείδηση απεδείχθη ακόμη μια φορά ο μεγάλος συνδικαλιστής του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής που συμμετείχε σε εκδίκαση υπόθεσης στα δικαστήρια Κομοτηνής. Κάποιοι θα βιαστούν να πουν ότι φυσιολογικό είναι να παρίσταται σε δίκη  υποστηρίζοντας τα συμφέροντα των εργαζομένων όμως θα κάνουν τεράστιο λάθος....
Ο αξιοπρεπής και με ταξική συνείδηση πρόεδρος Μαγαλιός ήταν μάρτυρας υπεράσπισης ενός εργοδότη στη δίκη σε βάρος των εργαζομένων. Είναι ένα γεγονός που δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση αν αναλογιστεί ο κάθε σκεπτόμενος  εργαζόμενος αυτής της πόλης ότι με διάφορες μηχανορραφίες και μεθοδεύσεις κατορθώνει να διατηρεί τη θέση του προέδρου του συνδικαλιστικού φορέα ώστε να βρίσκεται κάτω από σχετική εύνοια των αρχών.
Το ενδιαφέρον όμως εστιάζεται από τη συμπεριφορά των άλλων συνδικαλιστικών παρατάξεων και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ οι σύμβουλοι του οποίου βλέπουν και δεν αντιδρούν στις αντεργατικές συμπεριφορές του προέδρου τους. Όλοι μαζί αποτελούν μια καλή παρέα σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο.
ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Ποια είναι η θέση του νέου Σωματείου;
Υπάρχει ένα κλαδικό σωματείο που υποτίθεται ότι  υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ιδιωτικών υπαλλήλων της αγοράς και του εμπορίου. Το σωματείο αυτό όπως συμβαίνει συνήθως δεν ακολουθεί τις καταστατικές υποχρεώσεις και η παρουσία του εξαντλείται κατά καιρούς σε περιστασιακές αναφορές για την εξυπηρέτηση κομματικών συμφερόντων. Επειδή είναι πολύ δύσκολο να ενταχτούν σε αυτό άλλοι εργαζόμενοι διαφορετικής κομματικής και ιδεολογικής  τοποθέτησης κάποιοι σκέφτηκαν και ίδρυσαν ένα νέο σωματείο που απευθύνεται στην ίδια κατηγορία εργαζομένων.
Διάσπαση λοιπόν στη πράξη με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση κομματικών και παραταξιακών  συμφερόντων. Με την ευκαιρία αυτή ρωτάμε ποια είναι η θέση του σωματείου που έχει στις τάξεις του και εργαζομένους του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής  σχετικά με την υπόθεση που εκδικάστηκε πρόσφατα στα δικαστήρια Κομοτηνής και αναφέρεται παραπάνω; Άραγε το  παλιό σύνθημα των εργαζομένων για αγώνα ταξικό – ενωτικό θα βρει απήχηση στα συνδικαλιστικά όργανα των ιδιωτικών υπαλλήλων;
http://fonirodopis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.