Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Δείτε ζωντανά τη "Σφαγή των Ελλήνων". Στην Ολομέλεια τα μνημονιακά προαπαιτούμενα των τοκογλύφων εν μέσω κυβερνητικών αναταράξεων


Στη σκιά της παραίτησης του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, την οποία ζήτησε ο πρωθυπουργός μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, αλλά και της απόφασης του Νίκου Νικολόπουλου να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο συνεχίζεται από το πρωί η συζήτηση στην Ολομέλεια. Το δεύτερο πακέτο προαπαιτούμενων αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία απόψε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα τεθούν -"ΤΙΜΙΑ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ !!"- οι βουλευτές του κόμματος που θα καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο...Το παρασκήνιο της παραίτησης Σακελλαρίδη  Οι διαρροές στον Τύπο πως ο τέως βουλευτής Α Αθήνας και κυβερνητικός εκπρόσωπος στην προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα απείχε από τη σημερινή διαδικασία οδήγησαν τον Αλέξη Τσίπρα στην απόφαση να ζητήσει την παραίτηση Σακελλαρίδη από το αξίωμά του.  Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με επιστολή του προς το προεδρείο της Βουλής έκανε γνωστό ότι παραιτείται αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Ο λόγος για αυτή μου την κίνηση είναι ότι αδυνατώ να συμβάλω στην υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής. Η επιλογή της παραίτησης αλλά και της απόσυρσης από την κεντρική πολιτική σκηνή αποτελούν για εμένα μονόδρομο».  Την έδρα του στη Βουλή καταλαμβάνει ο αναπληρωτής υπουργός για θέμα Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης.  «Οχι» από τον Νικολόπουλο – Να παραδώσει την έδρα του τον καλεί ο Καμμένος  Να παραδώσει την έδρα του ο Νίκος Νικολόπουλος ζητεί με δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στην περίπτωση που ο βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος δεν ψηφίσει το βράδυ το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα.  Νωρίτερα ο κ. Νικολόπουλος είχε στείλει μήνυμα σχετικά με τις προθέσεις του για τη σημερινή ψηφοφορία. Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και βουλευτής Αχαΐας συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες τόνισε: «Είμαι αντίθετος σε κάθε έννοια επιλεκτικής και μέσω των δικαστηρίων προστασίας της πρώτης κατοικίας. Το λέω καθαρά για να είμαι τίμιος απέναντι στον λαό, συνεπής προς τις πατριωτικές αρχές και ήσυχος με τη συνείδησή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.