Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΦΙΑΣΚΟ, ΜΠΑΧΑΛΟ & ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΝΔ: Δεν άνοιξαν ακόμα οι κάλπες - Πρόβλημα με το online σύστημα
Η μεγάλη μέρα για τη Νέα Δημοκρατία έφτασε, όμως οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου ηγέτη του κόμματος άνοιξαν με προβλήματα. Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τους γαλάζιους ψηφοφόρους, έγινε γνωστό ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην εκλογική διαδικασία.  Εκλογές ΝΔ - Μεϊμαράκης: Αναβολή, αλλιώς αποχωρώ....
Αναβολή της εκλογικής διαδικασίας ζητά ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης λόγω του μπλακ άουτ του συστήματος. Οι κάλπες στη ΝΔ έχουν ανοίξει από τις 7:00 το πρωί, ωστόσο τα μέλη δεν μπορούν να ψηφίσουν, καθώς το σύστημα έχει καταρρεύσει. Ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε την αναβολή των εκλογών, αλλιώς απειλεί με αποχώρηση από την όλη διαδικασίαΟι δυσκολίες εντοπίζονται κυρίως σε μια σειρά από αντικρουόμενες οδηγίες που έχουν σταλεί προς τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, αλλά και στις σημαντικές ελλείψεις που παρατηρούνται σε ζητήματα υποδομής. Γι' αυτό και ενώ οι κάλπες θα άνοιγαν στις 7 το πρωί της Κυριακής τελικά η έναρξη της διαδικασίας πάει λίγες ώρες αργότερα. Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα των υποψηφίων προέδρων, Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.