Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ; Μεϊμαράκης: Ολοι γνώριζαν – Εχουν θράσος να λένε ότι φταίω εγώ. ΒΙΝΤΕΟ



Την πρόθεσή του να παραδώσει τη θέση του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης από τη Συγγρού. «Η καρέκλα του μεταβατικού προέδρου δεν με συγκίνησε ποτέ. Και ευχαρίστως θα την παρέδιδα. Και είπα να την παραδώσω και τον Αύγουστο αλλά και μετά τις εκλογές. Και κανείς δεν ήθελε. Άλλωστε μετά τις εκλογές όπως θυμάστε έγινε μία άτυπη συζήτηση, εγώ ευχαρίστως είπα να παραδώσω την καρέκλα του μεταβατικού προέδρου, γιατί...
συμμετέχω στη διαδικασία και διεκδικώ και θα πρέπει και ο Τζιτζικώστας να παραιτηθεί από περιφερειάρχης. Διότι αυτός έχει εκτελεστική εξουσία και διαχείριση. Εγώ είμαι διατεθειμένος να παραδώσω την καρέκλα του προέδρου του μεταβατικού», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.


VIDEO - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ από realmedialive 

«Κατά τη γνώμη μου το θέμα ήταν απολύτως τεχνικό, δεν έπρεπε να πολιτικοποιηθεί, έπρεπε να ζητήσουμε συγνώμη και να δούμε πως με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο να προχωρήσουμε τη διαδικασία η οποία ήδη έχει ξεκινήσει», είπε ο κ. Μεϊμαράκης σχετικά με την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να ενημερώσω ότι όλοι γνώριζαν την συγκεκριμένη εταιρεία διότι αντιπρόσωποι όλων των υποψηφίων μετέχουν στην ΚΕΦΕ. Βρίσκω πολύ υποκριτικό να δείχνουν ότι δεν γνώριζαν και να ζητούν ακόμη και την παραίτηση του προέδρου ο οποίος με το τεχνικό θέμα δεν έχει καμία ανάμειξη».

Μεϊμαράκης για Βορίδη: Ηξερε την εταιρεία, είχε και δικηγορικές συνεργασίες

Ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε βολές εναντίον του Μάκη Βορίδη ο οποίος με δηλώσεις του σήμερα αναρωτήθηκε γιατί ενώ έχουν περάσει 24 ώρες ο προσωρινός πρόεδρος του κόμματος δεν έχει ζητήσει μία συγνώμη.

«Βρίσκω πολύ υποκριτικό υπουργοί της κυβέρνησης που διετέλεσαν όταν έδωσαν τέτοιες εργασίες και πρέπει να την γνώριζαν την εταιρεία, όπως και τους ανθρώπους της, όπως άκουσα και τον κ. Βορίδη να λέει ότι πρέπει να ζητήσω μία συγνώμη, ήταν υπουργός της κυβέρνησης και απ’ ότι ξέρω την ήξερε την εταιρεία και απ’ ότι ξέρω είχε και δικηγορικές συνεργασίες μαζί. Ταυτόχρονα να πω ότι και οι άρτι αφιχθέντες πρέπει να σέβονται την προσφορά όλων εκείνων που 41 χρόνια έχουν δώσει τη ζωή τους στο κόμμα για να τους υποδεχθεί. Θα έλεγα να είναι όλοι πιο προσεκτικοί».

Μεϊμαράκης: Και ο Σαμαράς είχε εγγυηθεί για την εταιρεία

Ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ακόμη ότι ενήμερος για την εταιρεία ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Θέλω να πω ότι και ο κ. Σαμαράς είχε εγγυηθεί σε συνεργάτη δικό μου για την εταιρεία. Γιατί λοιπόν εκπλήσσονται όλοι; Και γιατί την ώρα που έγινε κάτι τεχνικό, που πλήττει την εικόνα της ΝΔ και το καράβι πάει να βυθιστεί, αντί να δούμε πως θα το σώσουμε, αυτοί γίνονται πολύ μικροί και κάνουν προσωπικές επιθέσεις και βρίσκουν ως πεδίο αντιπαράθεσης εκείνη την ώρα και ζητούν και την παραίτησή μου. Πιστεύω ότι αυτό μπορούμε να το επιλύσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης. 

Και συνέχισε λέγοντας: «Ευθύνες σαφώς υπάρχουν. Ο Γραμματέας του κόμματος γνώριζε την εταιρεία, ο γενικός διευθυντής γνώριζε την εταιρεία, ο διευθυντής μηχανοργάνωσης έχει συνεργαστεί μαζί της, το μέγαρο Μαξίμου επί Αντώνη Σαμαρά είχε συνεργαστεί με την εταιρεία και όλοι εγγυήθηκαν ότι θα γίνει σωστή διαδικασία. Καλά τόσο θράσος σήμερα να λένε ότι έφταιγα εγώ; Πράγματι έφταιγα γιατί τους εμπιστεύτηκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.