Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

"ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ" ΓΙΑ ΕΝΑ "ΤΟΠΙ" ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ. 3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ: Φωτοβολίδες σε παίκτες του Ολυμπιακού - Στον Δεν υπήρξε παιχνίδι στη Λεωφόρο, καθώς ο διαιτητής του αγώνα Ανδρέας Παππάς αποφάσισε να μην διεξαχθεί το παιχνίδι....
Ακόμα δεν έχει αιτιολογηθεί η απόφαση, αλλά όπως εκτιμάται σε αυτό συνηγόρησαν η αρνητική στάση των υπευθύνων του Ολυμπιακού να αγωνιστούν, λόγω της φωτοβολίδας που ρίφθηκε κατά την προθέρμανση δίπλα στον Φινμπόγκασον.  Μετά την απόφαση της οριστικής αναβολής του παιχνιδιού στο γήπεδο της Λεωφόρου ξέσπασαν βίαια επεισόδια από εξαγριωμένους οπαδούς που συνεπλάκησαν με την αστυνομία. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και τα στενά γύρω από τη ΓΑΔΑ. Σε προσαγωγές και συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχουν γίνει περίπου 25 προσαγωγές και 10 συλλήψεις, και όλοι μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ.



Real.gr Λεωφόρος Επεισόδια από realmedialive 



Real.gr Κρανίου τόπος το γήπεδο από realmedialive 







Τα επεισόδια στην προθέρμανση
Μια φωτοβολίδα και τα συνθήματα από την κερκίδα «πυροδότησαν» το κλίμα του ντέρμπι. οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν βγήκαν για ζέσταμα. Προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ φιλάθλων στην κερκίδα πάνω από τη φυσούνα και αστυνομικών, ενώ δυο ώρες πριν την αρχική ώρα έναρξης του αγώνα υπήρξαν επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών σε δρόμο δίπλα στο γήπεδο.


Real.gr Λεωφόρος από realmedialive 





Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ενημερώθηκε για τα όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο και σύμφωνα με το περιβάλλον του είπε ότι την απόφαση για την έναρξη ή όχι του αγώνα θα τη λάβει ο διαιτητής. 


Real.gr LEOFOROS από realmedialive 

Real.gr επεισόδια Λεωφόρος από realmedialive 
Στο νοσοκομείο αστυνομικός που τραυματίστηκε στη Λεωφόρο.
το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο διακομίστηκε αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια που συνέβησαν πριν τον αγώνα στα στενά γύρω από το γήπεδο της Λεωφόρου.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας αστυνομικός δεν είναι σοβαρά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να του γίνουν προληπτικές εξετάσεις.  Επίσης, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν και άλλοι δύο αστυνομικοί των ΜΑΤ ελαφρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.