Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Έπαθε “ζημιά” ο εύζωνας – Δείτε τι έκανε η Δήμητρα Ματσούκα στον τσολιά του Προεδρικού Μεγάρου!! Θα το έκανε ΜΕΤΑ τη βάρδιά του; Μάλλον ΟΧΙ !!(φωτο)

matsouka
«Γειά σου τσολιά μου»…  Η Έκφραση παραπέμπει σε παλαιότερο πείραγμα-επιδοκιμασία ανδρών σε γυναίκες. Όμως η Δήμητρα Ματσούκα επέλεξε να πρωτοτυπήσει και έγινε … «τσολιάς» δίπλα σε τσολιά. Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να ποζάρει σε άλλη μια σέξι φωτογραφία, μακριά από παραλίες και θέατρα, αλλά δίπλα σε ένα άνδρα της Προεδρικής Φρουράς στην Ηρώδου Αττικού. Ο φαντάρος, όμως, ατάραχος....
έκανε το καθήκον του και δεν κούνησε ούτε βλέφαρο παρά την παρουσία της Δήμητρας με το καυτό σορτσάκι και το μπλουζάκι με το ανοιχτό μπούστο. ΕΡΩΤΗΜΑ: Θα έδειχνε το ίδιο θράσος η μοντέλα ΑΝ ο Τσολιάς ήταν εκτός βάρδιας και της έδειχνε ΤΙ κρύβει η φούστα του ... Τσολιά; Το πιθανότερο θα ήταν να χρειαζόταν .. οφθαλμίατρο και μετά πρωκτολόγο!!  
matsoyka-tsolias-foto

1 σχόλιο:

  1. τωρα ριχνεται και στους τσολιαδες οπως λεει και το ρητο το μουνι δεν ειναι αρνι να το δεσεις στο παχνι [μετα συνχωρισεως]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.