Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Σκόπελο. Βίντεο

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Σκόπελο. Βίντεο
Τεράστιες είναι οι καταστροφές που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία στην Σκόπελο, με το νησί να βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ τα σχολεία δεν λειτουργούν. Αξίζει να αναφερθεί πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη Σκόπελο. Η ισχυρή καταιγίδα που σάρωσε επί τρεις ώρες...
όλο το νησί μετέτρεψε τους δρόμους σε χειμάρρους παρασύροντας αυτοκίνητα. Στο λιμάνι, η θάλασσα βγήκε στη στεριά, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος να έχει υποστεί σημαντικές ζημιές.  Καταστράφηκαν δεκάδες δίκυκλα και αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε διάφορους χώρους του λιμανιού και μεταφέρθηκαν σε άλλα σημεία της Χώρας. 
Μεγάλες ζημιές υπέστησαν και πολλά καταστήματα στο παραλιακό μέτωπο.
Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν, ενώ υπάρχουν προβλήματα στην ύδρευση και στην ηλεκτροδότηση του νησιού.
Η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.