Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Κύριε Ε Τσακαλώτε μην "δολοφονείς" -σκοπίμως ή από άγνοια, είναι αδιάφορο- την Ελληνική Γλώσσα.



Είναι ότι πολυτιμότερο έχει να επιδείξει το γένος των Ελλήνων .... ανά τους αιώνες ..... και μην μας πεις ότι δεν ξέρεις .... ότι τα πράγματα λέγονται πράγματα και όχι "πράματα".
ΙΔΈ ΚΑΙ ΜΑΘΕ:...
    http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1&dq=
"....το πράμα, τα γεννητικά όργανα, το πέος και το αιδοίο: Φάνηκε το ~ του / της. 6. (πληθ., λαϊκότρ.) τα πράματα, τα ζώα που εκτρέφει και χρησιμοποιεί ο άνθρωπος, το κοπάδι (από τέτοια ζώα): Bόσκει / ποτίζει τα πράματα...."
Όποιος δεν σέβεται την Ελληνική γλώσσα, δεν σέβεται την Ελλάδα!
Μας τρέλανε ο Βαρουφάκης της Δανάης ....θα μας αποτρελάνεις κι' εσύ ....τέρμα η ανοχή του λαού, έχεις φύγει από την συνείδησή μας, σ' έχουμε διαγράψει, τέρμα έφυγες  ....κι'  δεν το κατάλαβες ακόμα, δικό σου πρόβλημα;
ΑΜΆΝ ΠΙΑ !!!!
[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.