Την παραπομπή του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου στο Τριμελές Εφετείο για να δικαστούν για το «πόθεν» έσχες, πρότεινε η εισαγγελέας Εφετών Αθανασία Βλάχου.
Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας πρότεινε να δικαστεί το ζεύγος για κακουργηματική πράξη σε σχέση με την κατάθεση 1,3 εκατομμυρίων ευρώ που εντοπίστηκε στη λίστα Λαγκάρντ.
Παράλληλα ζητάει να διατηρηθούν οι περιοριστικοί όροι που έχουν επιβληθεί στο ζευγάρι τον Απρίλιο, όταν είχαν απολογηθεί.
Η δίκη του ζευγαριού για ανακριβές «πόθεν έσχες» πριν το 2009 όταν ήταν πλημμέλημα ξεκινάει τον Νοέμβριο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.