Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Συμφωνία της εγκληματικής συμμορίας "τρόικα" με την κατοχική "κυβέρνηση" Σαμαρά - Βενιζέλου & CIA για εκτελέσεις 1.000 Ελληνικών οικογενειών!

Σε μαρασμό οδηγούνται οι ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία κατοχικής κυβέρνησης – συμμορίας τρόικας, που αναμένεται να σφραγιστεί τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με το Έθνος, ο επώδυνος για τους εργαζόμενους συμβιβασμός για τις αμυντικές βιομηχανίες έκλεισε μόλις η τρόικα αποδέχτηκε να προσμετρήσει τις 1.000 απολύσεις στην υποχρέωση για 4.000 απολύσεις στο Δημόσιο μέχρι το τέλος του 2013. Επίσης στη συμφωνία επιλέγεται η λύση της συρρίκνωσης ΕΑΣ και ΕΛΒΟ με τη λειτουργία ενός μόνο εργοστασίου, ενώ ιδιωτικοποιείται η ΛΑΡΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.