Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ένταση στην έναρξη της ακρόασης του διοικητή της ΕΥΠ. Προσήλθε με άτομα των οποίων την ταυτότητα δεν αποκάλυψε

Ένταση στην έναρξη της ακρόασης του διοικητή της ΕΥΠΑνέβηκαν οι τόνοι στην έναρξη της ακρόασης του διοικητή της ΕΥΠ Θεόδωρου Δραβίλλα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όταν βουλευτές-μέλη της Επιτροπής διαμαρτυρήθηκαν διότι ο κ. Δραβίλλας προσήλθε συνοδευόμενος από πρόσωπα, την ταυτότητα των οποίων αρνήθηκε να αποκαλύψει στους βουλευτές.
Θέμα για τους συνοδούς του κ. Δραβίλλα έθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, η οποία προειδοποίησε ότι αν δεν αποκαλυφθούν τα ονόματα των προσώπων, θα αποσυρθεί από τη σημερινή ακρόαση.
Ο διοικητής της ΕΥΠ προσέρχεται στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με το άρθρο 43Α του Κανονισμού της Βουλής, που ορίζει ότι η ακρόαση είναι απόρρητη. Το απόρρητο δεσμεύει.... όμως και τους βουλευτές ακόμη και μετά τη λήξη της θητείας του. Η φρουρά της Βουλής ζήτησε επίσης από δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών να απομακρυνθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.