Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και ο βουλευτής Χρ. Παππάς που ζήτησε άδεια εισαγγελέα για να μπει. Εισαγγελέας εποπτεύει τις αστυνομικές έρευνες. 2 BINTEO

Εισαγγελέας εποπτεύει τις αστυνομικές έρευνεςΜε την παρουσία εισαγγελέα γίνεται αυτή τη στιγμή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται επί της οδού Δηλιγιάννη στο σταθμό Λαρίσης. 
Έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται δύο περιπολικά καθώς και μία κλούβα ενώ την είσοδό τους ελέγχουν αστυνομικοί.
Στο σημείο μετέβη και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ο οποίος ανέβηκε στο κτήριο μετά από άδεια εισαγγελέα προκειμένου να παρίσταται στον αστυνομικό έλεγχο.
Επιχείρηση γίνεται και στα κεντρικά γραφεία της Χ.Α. στη λεωφόρο Μεσογείων. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ>>





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.