Σε αναβολή οδηγήθηκε ο πρώτος τελικός των play off στην Α1 κατηγορία, μετά την επίθεση που δέχθηκε το πούλμαν του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με απόφαση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, της Αστυνομίας, καθώς επίσης και της ΕΣΑΚΕ, παρά το αίτημα της ομάδας να γίνει κανονικά ο αγώνας.Προς το παρόν τα όλα τα σενάρια για τη διεξαγωγή των τελικών παραμένουν ανοικτά και αύριο αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις.
Στο μεταξύ, οι δύο τραυματίες, ο Σ. Περπέρογλου και ο Σ. Σμιθ,.. οι οποίοι δέχθηκαν θραύσματα στα μάτια και το πρόσωπο, δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.
Ολοι στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε σύγχυση και το πούλμαν είναι ακινητοποιημένο, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Οσο για το αν ο Παναθηναϊκός θέλει να γίνει ο πρώτος τελικός, μετά από την επίθεση, επεσήμανε: "Τι να σας πως τώρα; Είμαστε σε σύγχυση, δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Το πούλμαν είναι ακινητοποιημένο, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε".
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.