Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΛΑΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ...


Ανεβαίνουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ ΛΑΟΣ και του Άδωνι Γεωργιάδη, με αντικείμενο τη βουλευτική έδρα του διαγραφέντος βουλευτή. Σήμερα ο παραιτηθείς υπουργός υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ανέφερε οτι θα κρατήσει την έδρα έως ότου ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την άρση του καμποτάζ. «Ο κ. Αδ. Γεωργιάδης γνωρίζει πολύ καλά ότι η παράδοση της βουλευτικής έδρας δεν επηρεάζει, κατά κανέναν τρόπο, τη δραστηριότητά του ως Υπουργού», ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ.
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «δεν περιμέναμε υπεκφυγές, που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα του».
«Η συμφωνία που ψήφισα χθες είναι ένα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, που αν δεν εφαρμοστεί γρήγορα θα χάσουμε την ευκαιρία που θα είναι και η τελευταία», δήλωσε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος προσήλθε στο υπουργείο στο κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη, προκειμένου- όπως είπε- να ολοκληρώσει όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις και να χαιρετίσει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, για τη συνεργασία που είχε αυτές τις 88 ημέρες.
http://fimotro.blogspot.com/2012/02/blog-post_5067.html

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΛΑΚOΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΟΥ;;; Η ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.