Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και λέμε Ο-Χ-Ι ! ! στο Γ` ΡΑΪΧ. Έναντι ΠΑΣΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ! Άρθρο της Διαχείρισης.

ΕΔΩ !! Που φτάσαμε ΔΕΝ υπάρχουν , αγαπούλες, φιλίες , ψηφουλάκια, πολιτικάντιτες ψευτιές και λόγια του αέρα.
Είναι η ωρα της ΕΛΛΑΔΑΣ και είμαστε ΟΛΟΙ χρεωμένοι στα παιδιά και τις οικογένειές μας και κυρίως στην ΠΑΤΡΙΔΑ! Ναι, ο Καρατζαφέρης ψήφισε το Μνημόνιο τον Μάϊο του 2010 γιατί είχε μέσα κάποια θετικά αναπτυξιακά μέτρα που ΙΣΩΣ θα βοηθούσαν την Πατρίδα.
 Όμως... Η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, προτίμησε τα ΣΚΛΗΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ μέτρα που ΕΘΑΨΑΝ τον λαό. Τώρα είμαστε εν όψη του ... ΝΕΟΥ! Μνημονίου , κατασκευασμένου ολοκληρωτικά απο το Γ`Ραϊχ, με στόχο ΟΧΙ την ανάπτυξη και βοήθεια την Ελλάδας, αλλά η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ!. 
Έκανε προσπάθεια ο Γ.Καρατζαφέρης και άπειρες προτάσεις, ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ επειδή οι "Εταίροι" ΔΕΝ ήθελαν την επιτυχία και αλλά ήθελαν και ΘΕΛΟΥΝ την ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ !! 
Τι έπρεπε να κάνει τώρα ο Καρατζαφέρης; το 2010 είπαμε ΓΙΑΤΙ δέχθηκε το μνημόνιο και το πολιτικό βάρος που ΔΕΝ του ανήκε, όμως ΔΕΝ υπέγραψε ΙΣΟΒΙΑ αποδοχή όποιων μνημονίων ερχόντουσαν. 
ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ το μνημόνιο ΔΕΝ χωράει σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ μυαλό, ΠΩΣ να το δεχθεί;
Είπε λοιπόν αυτό που όσοι ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ λένε: ΟΧΙ, χίλιες φορές ΟΧΙ !! 
Τίμια, αντρίκεια και ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!
    ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους το Σκεφτομαστε Ελλληνικα σκεφτεται Ελληνικα.Καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.