Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ


Αν ρίξουμε μια ματιά στην αρχαία όσο και στη νεότερη ιστορία των ελλήνων θα διαπιστώσουμε, όπως αποδεικνύεται, ότι το μεγαλύτερο όφελος το είχε ο ελληνισμός από πολιτικούς οι οποίοι είπαν ΟΧΙ στα διάφορα εκβιαστικά διλήμματα παρά από τους πρόθυμους οσφυοκάμτες του ΝΑΙ ενώπιον των ισχυρών. Θα μπορούσα να αναφέρω πλείστα όσα παραδείγματα τέτοιων ηγετών των ΟΧΙ και προθύμων μειρακίων των ΝΑΙ. Θα αρκεστώ σε ένα κλασσικό παράδειγμα οπαδών των εθνικών υποχωρήσεων και αρνητών της εθνικής μας αξιοπρέπειας από την ιστορία του Νέου Ελληνισμού. Και ως τέτοιο θα αναφέρω τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο μια και δεν υπήρξε τυχαίο το πρόσφατο γεγονός της εθνομηδενιστικής τηλεοπτικής σειράς του 1821 του ΣΚΑΊ’,...
που ακριβώς και σκοπίμως διαστρεβλώνοντας την ιστορία μας προέβαλε σαν πρότυπο ηγέτη τον Μαυροκορδάτο. Στόχος να μας προτρέψει σε εθνικές και οικονομικές υποχωρήσεις και παραχωρήσει, ώστε να πειστούμε εμείς οι έλληνες και να δικαιολογήσουμε μέτρα επιβλαβή των οικονομικών και εθνικών κυριαρχικών μας συμφερόντων της σημερινής εθελόδουλου κυβερνήσεως. Ο Φαναριώτικης καταγωγής αυτός πολιτικός που προέρχεται από τις γνωστές προσκυνημένες οικογένειες του Φαναρίου έδρασε την περίοδο της Ελληνικής Επανάστασης και συγκεκριμένα το 1823 εξέδωσε ένα επαίσχυντο πολιτικό κείμενο υποταγής, δουλοφροσύνης και ξενοδουλείας που έλεγε ότι << η νέα Ελλάς δεν πρέπει να έχει ανεξαρτησία γνώμης και διπλωματικών χειρισμών, αλλά να παραχωρήσει αυτές τις αποφάσεις στην Αγγλία >>.Πάνω από όλα έβαζε το συμφέρον της Αγγλίας και κατέστει ολέθριος παράγων της πολιτικής ζωής της μικρής Ελλάδος. Προφανώς αυτόν έχουν ως παράδειγμα οι σημερινοί μαυροκορδάτοι που λένε ΝΑΙ σε όλα που μας ζητούν οι ξένοι τρο’ι’κανοί. Και κλείνω με αυτά που  έγραφε και έλεγε ο Παπαδιαμάντης πριν πολλά χρόνια << Η αργία εγέννησε την πενία. Η πενία εγέννησε την πείνα. Η πείνα εγέννησε την όρεξη. Η όρεξη εγέννησε την αυθαιρεσία. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστεία.>> Εύγε λοιπόν στον Καραζταφέρη  για το ΟΧΙ στην υποταγή και την ληστεία  της Ελλάδας για 40 χρόνια από τους δανειστές του Δ’Ράιχ και μάλιστα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και όχι κομματική πειθαρχία που επιβάλουν οι αρχηγοί Παπανδρέου, Σαμαράς στις κότες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που τους ακολουθούν. 

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ¨ΟΧΙ¨ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.; ΡΕ ΤΙ ΠΡΕΖΑ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ; ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΚΑΝΑΣ ΛΑΘΡΑΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.