Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Στο καλό πολιτικά πτώματα! Του Αντώνη Μυλωνάκη


Επιτέλους !!! Μετά απο δύο χρόνια ακούστηκε όλη η αλήθεια για τη στάση του ΛΑΟΣ κατά την υπερψήφιση του πρώτου μνημονίου που ήταν η αρχή του τέλους για τον ελληνικό λαό. Δεν σας κρύβω ότι μέσα μου δύο χρόνια τώρα ,εκτός απο τη πίκρα που ένοιωθα μ΄έτρωγε μία απορία. Γιατί και πως αυτό το κόμμα της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς έγινε μια μικρή γέφυρα που θα περνούσαν (έτσι κι΄αλλιώς λόγω ΠΑΣΟΚ) οι οικονομικοί τρομοκράτες του διεθνούς νομισματικού ταμείου, για να υποδουλώσουν και να κατασπαράξουν την Ελληνίδα και τον έλληνα. Προσπαθούσα να καταλάβω ακόμα και κατά τη διάρκεια των αγώνων μου μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, ποιοί ήταν οι σύμβουλοι που είχαν τη δύναμη να πείσουν εναν άνθρωπο του μόχθου και της εργασίας ,βγαλμένο απο τα φτωχά στρώματα της ταλαιπωρημένης κοινωνίας μας όπως είναι ο Γ.Καρατζαφέρης , να μην αγωνιστεί για τον απλό και φτωχό έλληνα πολίτη. Και χθές ανακουφίστηκα. Γιατί όπως ομολόγησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μπροστά στα στελέχη της κεντρικής επιτροπής , στηρίχτηκε η απόφαση του να ψηφίσει το πρώτο μημόνιο στην εισήγηση και στην επιμονή των τριών φωστήρων του κόμματος. Του ιστορικού  Άδωνι Γεωργιάδη , του πολλά βαρύ δικηγόρου Μάκη Βορίδη και του σοβαρού αλλά παρασυρόμενου νέου απο τους προηγούμενους, δικηγόρου Θανάση Πλεύρη...   Σε ειδικούς δηλαδή περί την οικονομία!!!! Σε ανθρώπους που γνώριζαν τα πάντα!!! Που ήταν σίγουροι και μάλιστα επιθετικά υπερασπίζονταν την υποταγή των Ελλήνων στους διεθνείς τοκογλύφους του ΔΝΤ , που δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να πετάξουν στην ανεργία όλους σχεδόν τους ελληνες. Να βάλλουν τους νέους να δουλεύουν σε γαλέρα με 200 ή 300 ευρώ το μήνα. Να πετούν οι πιλότοι μας με 400 ευρώ. Να κινδυνεύουν οι αστυνομικοί μας  για να προστατεύουν τους πολίτες για 300 ευρώ, να.. να.. να....... Αυτούς δυστυχώς τους τύπους και τη μαύρη προπαγάνδα τους ,άκουσε ο Γ. Καρατζαφέρης και έβαλε ευτυχώς για λίγο ,όλη τη κοινωνία απέναντί του. Γιατί τα συμφέροντα των κυρίων αυτών δεν ήταν ταυτόσημα με αυτά του απλού πολίτη. Ηταν όμως ταυτόσημα με τα συμφέροντα των ισχυρών, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των συγκροτημάτων που χρόνια ολόκληρα λυμαίνονταν τη πατρίδα μας. Οι ίδιοι αυτοί ισχυροί υποτίθεται άνθρωποι , αφού τους ανέδειξαν , αφού έκαναν τη δουλειά τους τώρα παίζουν τη τελευταία τους ζαριά. Οσο και να τους κοστίσει πρέπει να πάρουν τα πολλά δισεκατομύρια......Ετσι λοιπόν αφού τα καταφέρουν με όποιο κόστος .......και αυτή τη φορά, στη συνέχεια θα αποσύρουν τα πολιτικά πτώματα που έκαναν τη βρώμικη δουλειά. Τώρα εξηγούνται όλα. Τώρα βγαίνουν οι μάσκες κι΄απο ορισμένους κολαούζους φαρμακοτρίφτες ,, περιφερειακούς τύπους που πετάγονται έτσι για πλάκα , αλλά με ειδικές αποστολές απο τη μιά πόρτα της πολυκατοικίας στην άλλη. Ανθρωποι χωρίς πιστεύω , χωρίς συναίσθημα , χωρίς αξίες..., που αν πληρώναμε τα οδοιπορικά τους θα είχαν βγάλει πολλά λεφτά απο το πήγαινε - έλα. Αντε λοιπόν στο καλό , μαζευτείτε , πηγαίνετε στ΄αφεντικά σας και αφήστε όλους εμάς να πολεμάμε για την ελευθερία που εσείς μας στερήσατε.

18 σχόλια:

  1. Αιδώς...

    Ρε Μυλωνάκη, εντάξει αυτός ο Γεωργιάδης δεν ήξερε από οικονομία, αφού το λες εσύ έτσι θα είναι...

    ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ;;;

    Εσύ δεν είσαι από αυτούς που ξέρουν τα πάντα, ξέρεις όμως να επικρίνεις τους άλλους ως δήθεν φωστήρες και ειδικούς περί των οικονομικών!!!

    Αιδώς...
    Άντε με τον Καζάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΑΜΟΛΥΣΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥΣ ΤΟΥ???ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ..
    ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ Χ Ω Σ Τ Α!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακομα στο Λάος ειναι οι γεωργιαδης,βοριδης,πλευρης,καραθανος?....xmmmmmmm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην ανησυχεις θα φυγει ρε κομματοσκυλο απο το Λ'αος σου,καραγκιοζαρε.χαχαχαχαχαχ θα βγαλεις καμαι φλυκταινα κουλαρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμε 2:22

    Πως νιωθεις που τωρα πια εισαι με το στρατοπεδο του Τσιπρα και του Καζάκη, και ότι αυτά που αποθεωνεις, χθες τα κοροιδευες και ταναπαλιν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα κινεζάκια της τσογλανίδου βγήκαν σεργιάνι, σίγουρα θα σας πει ευχαριστώ, όπως έκανε και με τον καρατζαφέρη. Όπως δεν κατάλαβα οι συριζαίοι κολάνε κάπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μυλωνάκη, είσαι οφ. Δεν είναι πολιτικά πτώματα, τα πτώματα είναι ιερά. Ζωντανοί νεκροί είναι και θαφτούν ΣΗΜΕΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε,σεις!! ολοι σας με τη γυναικα του γεωργιαδη κοιμοσαστε πριν το βραδυ??χαχαχααχ ευτυχως που πλεον καταλαβαμε τι παιζει σε αυτη τη χωρα,κ τι βρωμοφυλες κ ψυχανωμαλες κατοικουν εδω.Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι συριζαιοι ρε λουμπεναρα κολλανε στο οτι εχετε τις ιδιες ιδεες!!! ουγκ ουγκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφτό το χοντροκέφαλο όρθιο ζώο το καραθάνος που το βρήκανε. Καλά ο αδωνούτσος γλυκούλης είναι για .... γλέντια μαζί με την ξετσίπωτη του, αλλά το καραθάνος μόνο για τα σκατά είναι μπούχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε ουγκ ουγκ ληγμένα ρουφάς; Το ΛΑΟΣ είναι ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ και οχι ανθελληνικό κομμα. έπλεξες σώβρακα με γραβάτες, σοβαρέψου αδελφε για να κουβεντιάσουμε επιτέλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραία τα λέτε όλοι.... αν ήσασταν στη θέση του Έλληνα βουλευτή τι θα κάνατε;;; Εγώ πάντως ειλικρινά δεν ξέρω.... Δύσκολες αποφάσεις κύριε Μυλωνάκη... Έξω από το χορό πολλά λέμε...
    Πάντως με τους αφισοκολλητές της ΔΑΠ δε θα πήγαινα κύριε Γεωργιάδη...Ούτε βέβαια και με τους γιαλαντζί δεξιούς( Μανώλη, Καμένο οι οποίοι επιζητούν ένα νέο ΕΑΜ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δε κουβεντιαζω με λουμπεν ρε φιλαρα! εκτος αν ειναι πλεον ποινικο αδικημα (με λιντσαρισμα η΄ εκτελεση)στην...."εΛΛΑΔΑΡΑ" ΣΑς....σορρυ αλλα δε μιλαω με λουμπεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιωπη,εμιλησε το παιδι..
    Αντε re στον κηδεμονα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι βουλευτες ξέρουν τι θα κάνουν, ανάλογα με τα κόμματα τους. Ε, συ λούμπεν εισαι πολύ λούμπεν τελικώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ποιος ειναι λουμπεν....αστο να ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!! ΦΙΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!! εκτος αν θα ηθλες να σε βαλουμε κ στο κρεββατι της μανας μας?? δε ξερω θαθελες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ κ.ΑΡΓΥΡΗ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΧΘΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ.ΕΚΕΙ ΕΞΗΓΟΥΣΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΤΟΝΙΣΕΙ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ, Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΑΝΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΟΣ Β-Ι-Α-Σ-Μ-Ο-Σ.ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ, ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ SITE ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ-ΔΗΘΕΝ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ-ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ κ.ΑΡΓΥΡΗ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΡΧΗ μας είναι να ΜΗΝ κατεβάζουμε σχόλια -εκτός ενός ουγκ χρυσαυγίτη που τάχει χαμενα-. Στα 4 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε ανοιχτα και ΕΠΩΝΥΜΑ τα πάντα. Δεν μας ενοχλούν τα όποια σχόλια, άλλοστε παίρνουν τις απαντήσεις τους και μας δίνουν ιδέες και διορθώνουμε κάποια λάθη μας. Όσο για τα απειλητικά, αφού δε μας σκοτώνουν μας κάνουν πιο δυνατούς. Κατανοούμε την άποψη της ανωνυμίας στο σχολιασμό, αλλά όταν γίνονται καταγγελίες ΕΠΩΝΥΜΩΝ ή θίγονται άτομα και υπολήψειςβ πρέπει αυτά να γίνονται ΕΠΩΝΥΜΩΣ ή ΚΑΘΟΛΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.