Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η Κ.Ε. ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

Άδωνις Γεωργιάδης: Εμμένω στην απόφασή μου να ψηφίσω ΝΑΙ στη αυριανή ψηφοφορία και αν γινόταν πρίν μοα βδομάδα η ΚΕ είμαι σίγουρος ότι και οι παρόντες να ψήφισαν ΝΑΙ !
Γ.Καρατζαφέρης: Αφού  τα λέμε όλα λοιπόν, στην προηγούμενη απόφαση που πήραμε για την  ψήφιση ή οχι του προηγούμενου μνημονίου, συνταχθήκαμε όλοι με την ΔΙΚΗ σας άποψη, δηλαδή του Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, του Μ.ΒΟΡΙΔΗ και του Θ.Πλεύρη. Εδω στο ΛΑ.Ο.Σ όσο εγω είμαι Πρόεδρος θα λειτουργούμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ και θέμα κομματικής πειθαρχείας δεν νοήτε.
Τελικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ζήτησε απο τα μέλη της Κ.Ε. αν υπάρχει κάποιος που θέλει να μιλήσει υπέρ του ΝΑΙ να το κάνει τώρα. Τέτοιος ομιλητής ΔΕΝ υπήρξε οπότε δια ανατάσεως της χειρός, ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίστηκε το κόμμα, στην αυριανή ψηφοφορία, να ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΧΙ το μνημόνιο.

10 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ, ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΑΤΙΔΗ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΔΕΝ ΕΤΡΕΦΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΕΡΓΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟ. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ.ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΑΝΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!!ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΟ Β-Ι-Α-Σ-Μ-Ο!!!!!!!ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ;;;;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟ;;;ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν και προσωπικα οι δικες μου αδυναμιες ειναι ο αδωνις και ο μακης συμφωνω με την τοποθετηση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όλοι πιστεύαμε στους 2 αλλά δυστυχώς.... η ιστορία θα τους κρίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Προεδρος για μενα ειναι κωλοτουμπας.Τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μουλατσιώτης: «Να χτυπήσουν αύριο πένθιμα οι καμπάνες!»


    «Να χτυπήσουν αύριο 12/2/2012 πένθιμα τις καμπάνες, ζητούν πολλοί κληρικοί της Ελλάδος από 3:15-3:30 μ.μ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας ότι κάτι πεθαίνει στην Ελλάδα και αυτό είναι η πατρίδα μας.

    Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς, το ίδιο να κάνουν όλοι οι κληρικοί μας. Χάνουμε την πατρίδα μας. Θρήνος ας γίνει σε όλη την Ελλάδα μας.

    Στην Ιερά Μονή στο Τρίκορφο Φωκίδος θα χτυπήσει όλο το καμπαναριό με τα 400 σήμαντρα και τις 62 καμπάνες».
    Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης
    Τρίκορφο Φωκίδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους οι Μπουμπούκοι και τα Τσεκούρια έφυγαν και ξεβρώμισε το κόμμα από τα νεοφιλελεύθερα βαρίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ...
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...

    ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ Σ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Καρατζαφέρης ξεφτιλίζει Βορίδη, Γεωργιάδη.....Με παρακάλαγαν να τους κάνω υπουργούς.



    'Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απολέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό , τότε το πρόβλημα είναι δικό τους''

    δήλωσε στη Real Νews ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απαντώντας στο ερώτημα τι θα κάνει αν οι κ Βορίδης και Γεωργιάδης ψηφίσουν τα μέτρα. Σε άλλη ερώτηση αν θα διαγραφούν είπε πως.....

    '' υπάρχουν όργανα στο κόμμα. Θα πρέπει να έλθουν να εξηγήσουν την πολιτική τους σε ένα έκτακτο συνέδριο ή στην Kεντρική Eπιτροπή. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να πείσουν''..

    Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα τι σημαίνει αν δεν ακολουθήσουν τα στελέχη του τη γραμμή του είπε ''σε κάποια υπουργεία , εκ του αντικειμένου δημιουργούνται και κακές συναναστροφές. Δεν θα ξεχάσω, όμως τις ατέλειωτες ώρες του ''σύν-ορκου'' Μάκη Βορίδη στο γραφείο μου, μέχρι να φιξαριστεί ότι τελικά υπουργοποιείται και ποιο υπουργείο θα πάρει. Ούτε θα ξεχάσω την εξαιρετικά έντονη συναισθηματική φόρτιση του 'Αδωνη εκείνο το βράδυ. Πιστεύω δεν το έχουν ξεχάσει και αυτοί''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Καρατζαφέρης έπρεπε να μην θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας, έκανε μεγάλο λάθος και οι Άδωνις-Βορίδης είναι μεγάλου βεληνεκούς πολιτικά στελέχη. Προσωπικά, ήταν οι κύριοι λόγοι, που ψήφιζα ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τωρα που φευγουν οι αξιοι...καποια ανθρωπακια κανουν βουλευτικα ονειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.