Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΒΡΕ ΜΠΑΜΠΗ;


Πολλές γριμάτσες, του Μπάμπη Καραθάνου, καθόλου χειροκρότημα στην ομιλία του Καρατζαφέρη, έξαλλο πανηγύρι στην τοποθέτηση του Άδωνι, ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ συνέλληνα;
 Είπαμε κολλητό φιλαράκι του Αδώνιδος, αλλά πάνω απ όλα το ΚΟΜΜΑ και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. 
Αντε μπράβο, γιατί ο Πρόεδρος (ΛΥΚΟΣ) δεν κοιτάει ΜΕΣΑ στη φωλιά του, αλλά γύρω της., όπως λέει η παροιμία.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

8 σχόλια:

  1. Αν είναι αλήθεια αυτό που μαθαίνω ότι ο Άδωνις σκοπεύει να φτιάξει μια προσωπική ομάδα γύρω από την Περιφέρεια με τον Πλεύρη και τον Καραθάνο κλέβοντας όλες τις έδρες του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού τότε είναι πολύ ξεφτίλας.
    ΑΔΩΝΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καραθάνος δεν ήταν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας επί Καραμανλή, ξέρετε τότε που κάηκε η μισή Ελλάδα και πολλαπλασιάστηκε το χρέος της Ελληνικής οικονομίας;

    Μετά όμως βλέποντας ότι ο Καραμανλής καταρρέει δημοσκοπικά, ως άλλος ποντικός πήδηξε από το καράβι και ήρθε στον ανερχόμενο ΛΑΟΣ.


    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σεβασμος στον Προεδρο και στο κομμα
    αλλα υπερ ανω ολων,η Ελλας η μανα ολων μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή Ευβοίας της Ν.Δ. και κοινοβουλευτικού εκπρόσωπού, Κ. Μαρκόπουλου, ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, ο Πάνος Καμμένος σχολίασε στο facebook, αναφερόμενος στους Παπανδρέου – Σαμαρά και όποιους άλλους παίρνει η μπάλα:

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ .
    ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαράδεκτη στάση του γράφοντα της ΚΕ, αυτά δε γίνονται ούτε σε σοβιετικά καθεστώτα το να κατακρίνουν κάποιον, επειδή μιλάει με το "μαύρο πρόβατο", όπως έχουν κάνει στον ΛΑΟΣ τον Γεωργιάδη και ν' αφήνουν κι απειλές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιδέρη μίλησες πολύ άσχημα για το Γεωργιάδη, γι'αυτόν που κέρδισε την νεολαία στο κομμα σας,όπως εμένα. Ντροπή σου.Για τον αποδεδειγμένα προδοταρά Αποστόλου δεν είχες να πεις τίποτα.2 μέτρα και 2 σταθμά.Απ την άλλη ο Άδωνις έξουσιοδότησε τον πρόεδρο και δεν έπρεπε να κάνει μαγκιές.Έχει παλέψει απίστευτα ο Άδωνις για να είναι το κόμμα εδώ που ήταν μέχρι χθες.Αλλά αν όντως ήταν στρατιώτης θα πειθαρχούσε στον αρχηγό.Όπως και να έχει ΣΚΑΤΑ τα κάνατε.Το μοναδικό κόμμα που μπορούσε να χτυπήσει το σύστημα το διαλύσατε.Καληνύχτα ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. E, 4:03, δεν κατάλαβα, τι θα πεί μίλησα άσχημα για τον Άδωνι; ΠΟΥ και ΠΟΤΕ; Δεν το συνηθίζω βλέπεις, Εξ αιτίας του Άδωνι 'ομως παίξαμε ξύλο με πάαααρα πολλούς και λεκτικά και πραγματικά, εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ βλέπω στον Άδωνι τον γιό μου που και 1 χρόνο μεγαλύτερος και του δικαιολογώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. .. ΕΚΤΟΣ της αχαριστίας. Σε αυτό ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία. Ειδικά στον άνθρωπο που τον έκανε άνθρωπο. Εντάξει οι πολιτικές διαφωνίες αλλά στα ΙΣΙΑ ! ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ, ποτέ εκ των όπισθεν. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ να πούν ΟΧΙ στο μνημόνιο και σε ΔΥΟ μέρες να λέει ΝΑΙ απο ΜΟΝΟΣ του; Κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό ο Καρατζαφέρης και ΟΛΟΙ μας βέβαια. Γιατί τον ΑΓΑΠΑΜΕ !! ΑΛΗΘΙΝΑ και Απο καρδιάς και ανυπόκριτα. Είχαμε στηρίξει ελπίδες ΚΑΙ όνειρα ΠΑΝΩ του. Τώρα αναφέρεις τον Αποστόλου, αυτό δεν κολλάει κάπου. Βασικά ΔΕΝ είναι Βουλευτής, διαφώνησε , όχι .. φυσιολογικά βεβαίως, συνεχίζει να διαφωνεί, βγάζει δικές τους ντιρεκτίβες , και την βρίσκει έτσι. Κι αυτός "χτυπάει" το κόμμα αλλά πόσοι ξέρουν -πολιτικά- τον Παναγιώτη και ποιοί τον Αδωνι. Εχτές με φίλησε και τον ρώτησα; ΑΥΤΟ είναι το ΔΙΚΟ σου φιλί, ή του .... άλλου! Ελπίζω μέσα απ τη καρδιά μου ΕΓΩ και το 97% που τον ΑΓΑΠΑΜΕ να μην ΠΟΥΛΗΣΕΙ την αγάπη μας. Να μην ΠΛΗΓΩΣΕΙ τον Γ.Καρατζαφέρη.
    Εγω τάφαγα τα ψωμιά μου, δίνω εδω και τώρα τη ζωή μου για να μην γίνει κάτι τέτοιο!
    Ετσι συνέλληνα ΤΙΜΙΑ και ξεκάθαρα με τη γαλανόλευκη ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.