Εδώ και αρκετές ημέρες , στην Ελλάδα κατέφθασε και δραστηριοποιείται μια ξένη στρατιωτική δύναμη , την οποία εμείς προσκαλέσαμε και το θεωρήσαμε κιόλας και επιτυχία .
Το όνομα αυτής FRONTEX και προς το παρόν έχει δημοσιοποιηθεί ότι ανέρχεται σε επίπεδο τάγματος ενώ υπάρχουν και αντίστοιχες μονάδες θαλάσσιας επιτήρησης , δηλαξή ξένος στόλος.

Σε μια εποχή όπου συζητείται σοβαρά το ενδεχόμενο περιορισμού του κράτος , απολύσεως των δημοσίων υπαλληλων , ο αξιότιμος αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως , αποκαλεί το σύνολο των ενστόλων που υπηρετούν στον ΕΣ και τα ΣΑ ώς "αντιπαραγωγικούς" , επιτρέπουμε την ανάπτυξη και δραστηριοποίηση ξένων μονάδων και στρατιωτών στα Ελληνικά Σύνορα .

Οι "Φασίστες" θα πουν ότι πρόκειται για εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων , για αμφισβήτηση της κρατικής υπόστασης , ειδικά σε "θερμές" περιοχές όπως το ακριτικό Αιγαία και αν μη τι άλλο θα συγκρίνουν την εποχή αυτή με τις τελευταίες ημέρες της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας όπου είχαν "εκμισθωθεί" λιμάνια και περιοχές ολόκληρες σε Ιταλούς προκειμένου να ανασάνει οικονομικά το ετοιμοθάνατο Βυζάντιο και ειδικά η πολιτικοοικονομικη ελίτ της εποχής .

Οι "Κεντρώοι" θα πούν ότι ήταν καιρός να γίνει διότι η λαθρομετανάστευση είναι Ευρωπαϊκό πρόβλημα και δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε μόνοι μας . Μας λείπουν πόροι , το τελευταίο που θα ήθελε η χώρα είναι διορισμοί έξτρα Δημοσίων Υπαλλήλων ( αστυνομικοί κτλ) οι οποίοι κιόλας θα ήταν και φασίστες σε σχέση με τους Ευρωπαίους συναδέλφους τους.

Εξάλλου Ευρώπη είμαστε , ας αναλάβουν και αυτοί τις "υποχρεώσεις" τους .
Οι "Προοδευτικοί" προφανώς θα εισηγηθούν το άνοιγμα των συνόρων προκειμένου να έλθουν όλοι οι αδελφοί μας προλετάριοι , εκδιωχθέντες απο τις χώρες τους εν μέσω αιματηρών πολέμων , προκειμένου να βρουν καταφύγιο στη φιλόξενη και ζεστή μας χώρα που πρέπει να γίνει μια πολυπολιτισμική δημοκρατία.

Αυτές είναι περίπου ( λακωνικά θα έλεγα ) οι 3 κυρίαρχες ιδέες στην Ελληνική Κοινωνία και εμείς , οι Έλληνες πολίτες πρέπει να βρούμε την καλύτερη λύση .

Όσο λοιπόν , οι Έλληνες κατά την αρχαία τους συνήθεια ερίζουν μεταξύ τους , οι ξένοι διείσδυσαν και στρατιωτικά σε νευραλγικά πόστα και ανοικτά πλέον έχουν ξεκινήσει και τον ανορθόδοξο πόλεμο εναντίον μιας χώρας που κινδυνεύει , όχι λόγω της οικονομίας αλλά λόγω της δημογραφικής φθίνουσας πορείας που δεν φαίνεται να υπάρχει η βούληση να αντιστραφεί.

Θυμηθείτε φίλοι "Φασίστες" , 'Προοδευτικοί" και "Κεντρώοι" , μήπως ισχύει το "Διαίρει και Βασίλευε" ;
Μήπως εμείς βυθισμένοι στις διαφορές και τις αντιθέσεις μας αφήσαμε τον εχθρό να περάσει "ατουφέκιστος" ....
Ακόμα υπάρχει ώρα !!
Ανάρτηση Από τον/την Θρασύβουλος στο ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση"