Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

«ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ» η ΕΠΟΧΗ τού ΥΔΡΟΧΟΟΥ !!! Μαρξισμός… …Η τελευταία «σκιά» τής μεγάλης «νύχτας»… …πριν «ανατείλει» οριστικά η ΕΠΟΧΗ τού ΥΔΡΟΧΟΟΥ !! του Παναγιώτη Τραϊανού!


Σε χρόνια μεγάλης οικονομικής κρίσης και 
πολιτικής αβεβαιότητας για την Ελλάδα, ακούστηκε ως κραυγή οργής —κι απόγνωσης ταυτόχρονα— η παροιμιώδης πλέον φράση:... «Μα, τελικά, ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;». Σήμερα σε ανάλογες συνθήκες —και σε απείρως μεγαλύτερη κλίμακα— έχει αρχίσει να πλανάται παγκοσμίως το ίδιο ερώτημα …«Μα, τελικά, ποιος κυβερνά αυτό τον Κόσμο;» …Έναν Κόσμο, ο οποίος βουλιάζει μέσα στην οικονομική κρίση και τη φτώχεια …Έναν Κόσμο, ο οποίος έχει δώσει τα πάντα στους ελάχιστους κι έχει καταδικάσει στη φτώχεια και την απελπισία τους πολλούς …Έναν Κόσμο, ο οποίος φέρεται σαν «μεθυσμένος» και, τις λίγες φορές που ενεργεί με στόχο την επίλυση των προβλημάτων του, το κάνει με τον απολύτως λανθασμένο τρόπο …Έναν Κόσμο, ο οποίος, όταν μοιράζει πλούτο, έχει πολλούς «πατέρες» που διαγωνίζονται για τα μερίδιά τους, αλλά που, όταν αναζητούνται ευθύνες, είναι απολύτως «ορφανός». … … …

…η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

https://bit.ly/3cOwa0C

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.