Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Ελα μωρε, ενα αυτοκινητάκι έκλεψε το παιντί


Και βγαίνει ο πατέρας να μας πει ότι ο νεκρός γιος του δεν έκανε και κάτι. Ένα αυτοκινητάκι πήρε ( τον νομοταγή μεροκαματιάρη που παλεύει για να έχει και να συντηρεί αυτό το αυτοκινητάκι ας μην τον αναφέρουμε καν). Ο 20χρονος ήταν πατέρας 2 παιδιών και η χήρα είναι έγκυος (εδώ μια προσωπική ερώτηση: πέρα από κλέφτης τι άλλο επαγγέλλετο  ο μακαρίτης;... Πως συντηρούσε μια 4μελη οικογένεια;).... Θέλει δικαίωση από το κράτος δικαίου ο πατέρας…. Να φανταστώ μιλάει για το κράτος που τους επιτρέπει να κλέβουν,να πουλούν ναρκωτικά, να σκοτώνουν και να μένουν ατιμώρητοι… Παίρνουν ότι επίδομα υπάρχει ως (υποτίθεται) κοινωνικά ευάλωτες ομάδες…( ας γελάσω ) και το κράτος παίρνει ότι επιχορήγηση υπάρχει για να τους τα δίνει,ασε που κάποιοι ακόμα πιο θρασείς τους βάζουν και στα ψηφοδέλτια τους. Είναι πολλά τα ψηφαλακια.
Τολμούν να απαιτούν δικαιοσύνη από το κράτος και την κοινωνία που οι ίδιοι αγνοούν επιδεικτικά δημιουργώντας μια κοινωνία μέσα στην κοινωνία μας. Μια κοινωνία που σαν βασική της αρχή έχει την παραβατικότητα και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά το συμφέρον τους. Αν υπήρχε κράτος θα έβγαζε τον στρατό να μπει στα τσαρδια τους και να συλλάβει όλους όσους κλέβουν, πουλούν ναρκωτικά και έχουν όπλα. Να δω τι θα λέγατε όταν θα μένατε 10 άτομα εκτός φυλακής ,έτσι και αλλιώς εμείς σας συντηρούμε καλύτερα να είσαστε μαντρωμενοι.
Καίνε λέει αμάξια και διαμαρτύρονται,ρε που είναι ο στρατός αναρωτιέμαι εγώ ... Αλλά βέβαια εμείς δεν έχουμε προσωπική φρουρά όπως έχουν αυτοί στη Βουλή που τους αφήνουν να ζουν στην ατιμωρησία,εμείς πρέπει να ζούμε στο φόβο του να αφήσουμε τα παιδια μας να κυκλοφορούν ακόμα και στο σχολείο τους όπως μας έμαθε η σκληρή πραγματικότητα με τον μικρό Μάριο. Να φοβόμαστε στον δρόμο που οδηγείτε χωρις διπλώματα σας τρελοί,να φοβόμαστε να υπερασπιστούμε την περιουσία μας γιατί εμείς δεν οπλοφορουμε. Να ζούμε με τον φόβο γιατί όπως οι κατσαρίδες πολλαπλασιάζεστε και μολύνετε τα πάντα στο διάβα σας. Καμία ανοχή πια δεν πρέπει να υπάρξει. Απαιτούμε πια να καθαρίσετε την κοινωνία μας, απαιτούμε να τους συλλάβετε όλους και μη ρωτήσετε γιατί... Μπορώ πολύ εύκολα να σας κάνω λίστα. Αφήστε την αστυνομία να κάνει την δουλειά της όπως πρέπει και μην κυνηγάτε εμβόλια αλλά εγκληματίες. 

Zeta Sideri

3 σχόλια:

  1. πρωτα εξολοθρευονται οι προστατες αυτων και μετα αυτοι Βρομα Ρομα επτα νομα σενα δωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο σεσημασμενος ρομα με μολις 20 ετων ηταν πατερας ηδη 2 παιδιων και η γυναικα του ηταν εγκυος στο τριτο τους παιδι

    ειναι δυνατον ανηλικες ρομα στην ουσια σχεδον παιδια των 12,13,14 ή 15 ετων στην καλυτερη περιπτωση να παντρευονται ενηλικους ή μη ρομα και στην συνεχεια ως ανηλικες να μενουν εγκυες και να κανουν παιδια;καλα υπαρχει επιτελους εισαγγελεας σε αυτον εδω τον τοπο;εδω μιλαμε για ξεκαθαρη αποπλανηση παιδιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.