Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Πανηγύρια Ερντογάν για την «μαύρη επέτειο» της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης! Το προκλητικό σόου και οι… «ευχές» του Τούρκου Προέδρου! (Φωτο - Βίντεο)

Με έναν κακόγουστο συνδυασμό φωτορυθμικών και προκλητικών μηνυμάτων πάνω από την Αγία Σοφία, επέλεξε η Τουρκία να «εορτάσει» τα 568 χρόνια από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης θέλοντας να δείξει (στην Ελλάδα πρώτα και κύρια) ότι αυτοί είναι οι συνεχιστές του Μωάμεθ και πάντα έχουν στο μυαλό τους ....ότι έχοντας ισχυρό στρατό μπορούν να επιβάλλουν την θελησή τους. Τώρα τι καταλαβαίνουν στην Αθήνα και την κυβέρνηση είναι άλλο ζήτημα! Έτσι σήμερα κατά τη διάρκεια της «εκδήλωσης» ακούστηκε και μήνυμα «ευχαριστούμε τον προεδρο Ερντογάν για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί», ενώ λίγο αργότερα πάνω από το βυζαντινό μνημείο εμφανίστηκε ξαφνικά, μέσω οπτικοακουστικής τεχνολογίας, ο Μωάμεθ ο Πορθητής και επιγραφή 1453!

 

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανέφερε: «Χρόνια Πολλά για την 568η επέτειο της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης, μίας από τις πιο ένδοξες νίκες στην ιστορία μας. Τιμούμε τον σουλτάνο Μωάμεθ, ο οποίος με την ευλογία του προφήτη κληροδότησε τον πολιτισμό στη μοναδική αυτή πόλη. Ο Μωάμεθ είπε ότι “η Κωνσταντινούπολη σίγουρα θα κατακτηθεί. Τι σπουδαίος στρατηγός ο στρατηγός που θα την κατακτήσει, πόσο μεγάλος στρατός είναι αυτός ο στρατός”».

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, μετά τα εγκαίνια του τεμένους στην πλατεία Ταξίμ, ο Ερντογάν διάβασε στίχους από το Κοράνι στην Αγία Σοφία σε μαθητές ισλαμικών σχολείων.

 

 

Και μέσα σε αυτό το κλίμα προκλήσεων από την τουρκική πλευρά, η οποία τεντώνει το σκοινί, προτάσσοντας τις αξιώσεις της, πραγματοποιείται (με τις ευλογίες της κυβέρνησης) η «ιδιωτική» επίσκεψη του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στη Θράκη που θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί της Κυριακής, με την άφιξη στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης.

1 σχόλιο:

  1. επιβεβαιωθηκε για αλλη μια φορα ο μπουμπουκος με την κατασκευη του τεμενους οταν ελεγε οτι θα γκετοποιηθει σιγα σιγα ολη η περιοχη γυρω γυρω...βεβαια οταν πηγε στην νδ ψηφισε υπερ του με κατεβασμενα τα παντελονια:

    Βασίλης Πολίτης: Η αλήθεια για το τέμενος στην Αθήνα- 600 (επίσημα) τζαμιά σε όλη την Ελλάδα

    https://www.youtube.com/watch?v=FNceXjNX5ME

    αξιζει να ακουστει ολη η συνεντευξη,μεταξυ αλλων ολα τα ακινητα/μαγαζια σιγα σιγα πωλουνται και αγοραζονται στην περιοχη γυρω απο το τεμενος και την ιερα οδο απο τους λαθροεισβολεις μουσουλμανους

    • → για το πως ολοι αυτοι οι λαθροεισβολεις αλλοδαποι βρισκονται με ''διαμερισματα,μαγαζιά, επιχειρήσεις, αυτοκίνητα κλπ...'' και πως τα απεκτησαν ας ειναι καλα οι ανυπαρκτοι ελεγχοι της μπουρδελο-πολιτειας μας καθως οπως ειναι γνωστο ασφυκτικοι ελεγχοι αφορουν μονο τους ελληνες σε αντιθεση με τους λαθροεισβολεις αλλοδαπους που εχουν φορολογικη ασυλια στα παντα και οτι ειναι πλεον κρατος εν κρατει αφου οτι γουσταρουν επιβαλλουν και κανουν αφου νιωθουν οτι η χωρα τους ανηκει πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.