Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Αποκαλυπτικός ο Κ.Μητσοτάκης: «Να συζητήσουμε για εμβολιασμό των παιδιών»! «Μέχρι το 2023 θα εμβολιαζόμαστε επαναληπτικά ανά 9-12 μήνες»!

Εν όψει του μεγάλου ιατρικού γεγονότος για τον Covid, σου παραθέτω κάποιες σκέψεις, καθόσον ο Πρωθυπουργός θυσιάζει παιδιά, κατέστρεψε το εναπομένον ενεργό κομμάτι του Ελληνικού Λαού εμβολιάζοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις, ανταλλάζει εμβόλια με την Μέρκελ με άλλα χειρότερα, και απειλεί με κάθε μέσον όποιον αρνείται να εμβολιασθεί.Ανεξάρτητη Επιτροπή αντι Covid αποτελούμενη από το απαραίτητο επιστημονικό επιτελείο και όχι μόνο θα πρέπει λειτουργήσει το συντομότερο...  μακριά από κόμματα για να βοηθήσει όλο τον κόσμο σχετικά με την αντιμετώπιση της Παγκόσμιας συμμορίας που σκοτώνει το γένος του ανθρώπου

Η σπουδαιότερη παράμετρος είναι ο χρόνος προκειμένου να:

·       Σταματήσουμε τον εμβολιασμό και να αναπτύξουμε την αποτελεσματική προφύλαξη και θεραπεία με φάρμακα

·       Aναπτύξουμε ερευνητικές ομάδες για να ελαχιστοποιήσουμε την δράση των εμβολίων m(RNA)

·       Δημιουργήσουμε συνεχές σύστημα Ενημέρωσης του κόσμου.

·       Σταματήσουμε το σύστημα 5G

·       Αναπτύξουμε σύστημα λήψεως καταγγελιών για εκβιασμούς που υφίστανται συνάνθρωποί μας προκειμένου να υποστούν εμβολιασμό. Η καταγγελία θα παραμείνει απόρρητη, οι δε ένοχοι θα τιμωρούνται μέχρι ισόβια.

·       Ερευνηθεί ποίοι εμβολιάσθηκαν  με εμβόλια placebo, να ενεργηθεί έλεγχος αντισωμάτων και να τους επιβληθεί η μεγίστη των ποινών

·        Αναπτυχθεί σε όλη την επικράτεια αποτελεσματική  αντιμετώπιση του ιού και να θεσπισθούν αυστηρά μέτρα για όσους θα προσπαθήσουν να διαδώσουν τον ιό (Aerosol). Τα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται για ψεκασμούς είτε θα καταστρέφονται ή θα κατάσχονται

Συγκροτηθεί ηλεκτρονικό σύστημα Πανελλαδικώς που θα δέχεται  Καταγγελίες για εκβιασμούς, τραυματισμούς, θανάτους. Σε κάθε πρωτεύουσα Νομού Ιδρύεται σχετικό Παρατηρητήριο που αναφέρει στο Υπουργείο της Αδέσμευτης  Δικαιοσύνης θέματα που σχετίζονται με το καλώς έχειν των Ελλήνων Πολιτών. 

·       Συγκροτείται δικαστήριο ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ παθόντων και θανόντων από τον Covid-19, δεδομένου ότι ο Πρωθυπουργός προσωπικώς επέβαλε εμμέσως πλην σαφώς εμβόλια μη έχοντα αδειοδοτηθεί και ασφαλισθεί, μη έχοντα άμεση σχέση με τον ιό, ενώ απέκλεισε τη χρήση φαρμακευτικής αγωγής, προκαλώντας έτσι θανάτους και τραυματισμούς, είναι προσωπικά υπεύθυνος. Ο Λαός δεν δύναται να καλύπτει από τον κρατικό κορβανά τις προσωπικές επιχειρήσεις του Πρωθυπουργού και τις τυχοδιωκτικές φιλοδοξίες και ενέργειες του Πρωθυπουργού που αποσκοπούν στην εξόντωση του Ελληνικού Λαού.

Απαιτηθεί από τούδε από τις παραγωγούς των εμβολίων εταιρείες να καταθέσουν τουλάχιστον για εικοσαετία και ανάλογα με τον αριθμό των διατεθέντων εμβολίων ποσόν για την αντιμετώπιση των παρανεργειών που θα προκαλέσουν στο μέλλον τα εμβόλια m(RNA).

Ελληνική Πολεμική και πολιτική Αεροπορία ελέγχει  τυχόν ψεκασμούς και κατάσχει τα αεροσκάφη.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι υπεύθυνο για τις κεραίες τηλεφωνίας G5

Εννοείται ότι στην παραπάνω επιτροπή θα προσκληθεί ιατρικός και νομικός εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, καθώς και ο ιατρικός και νομικός σύλλογος

Υπόψη ότι τα δικαιώματα της πατέντας του εμβολίου ανήκουν στο Ροκφέλερ που σημαίνει ότι όποιος εμβολιασθεί και υποστεί αλλοίωση του DNA του μπορεί να ισχυρισθούν ότι ευρίσκεσαι πλέον υπό ιατρική αντίληψη του Ιδρύματος Ροκφέλερ.

Όταν ο κ. Γιαννακόπουλος περνά στην ιστορία λέγοντας ότι δεν φοβάμαι το εμβόλιο αλλά δεν επιθυμώ να μου αλλάξουν το DNA, νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα

Στέργιος Σμυρλής

«Μέχρι το 2023 θα εμβολιαζόμαστε επαναληπτικά ανά 9-12 μήνες»!

Και ενώ όλα αλλάζουν κάθε ημέρα με έρευνες να διαδέχονται η μία την άλλη για τα εμβόλια και τις παρενέργειές τους και τους χιλιάδες νεκρούς σε όλο των πλανήτη από τα εμβόλια mRNA και Astra Zeneca, o Έλληνας πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι στόχος της κυβέρνησης θα είναι ο εμβολιασμός των ανήλικων παιδιών (όλα όσα είναι άνω των 12 ετών) κάτι που είναι φοβερό για την σιγουριά που δίνει αυτές τις πληροφορίες ωσάν να ξέρει τα αποτελέσματα και τις τυχόν επιπτώσεις από έναν μαζικό εμβολιασμό.

Και κυρίως αγνοεί το γεγονός ότι τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες απλά δεν παθαίνουν τίποτα, ακόμα και αν νοσήσουν! Και βέβαια, ακόμα και αν εμβολιαστούν θα θα μάψουν να μολύνονται, όπως και οι ενήλικες! Αλλά αν τα παιδιά δεν κινδυνεύουν, γιατί να εμβολιαστούν; Ποιος θα πάρει την πολιτική και ποινική ευθύνη αν αρχίσουν να πεθαίνουν παιδιά;

Και επιπλέον επιβεβαίωσε ότι κάθε εμβολιασμένος θα επαναλαμβάνει τα εμβόλια κάθε 9-12 μήνες (για να μην ξεχνιέται). Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του Κ.Μητσοτάκη μετά την ανακοίνωση της Άνγκελα Μέρκελ, που τόνισε ιδιαίτερα τη σημασία της διαμόρφωσης του απαιτούμενου νομικού πλαισίου (πλέον η κοινωνία των διαχωρισμών έρχεται με ταχύτατους ρυθμούς).

«Εξέφρασα την ικανοποίησή μου που η πρότασή μου για το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό covid έγινε αποδεκτή», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας με Έλληνες δημοσιογράφους αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την προσδοκία το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό να τεθεί σε εφαρμογή το συντομότερο δυνατόν με ενιαίους κανόνες.

Ο κ. Μητσοτάκης επίσης δήλωσε ικανοποιημένος από το ρυθμό των εμβολιασμών στην Ελλάδα ενώ είπε πως είναι θετικό που περισσότερα του ενός εμβόλια εγκρίνονται.

Αναφερόμενος στον εμβολιασμό μικρότερων ηλικιών είπε ότι «θα το συζητήσουμε για τα παιδιά από το Γυμνάσιο και άνω, από την ηλικία των 12 και πάνω. Από τη στιγμή που θα εγκριθούν από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, αυτό θα δώσει νέα δυναμική στον εμβολιασμό», ανέφερε.

Επίσης σημείωσε ότι η Κομισιόν έχει εξασφαλίσει συμπληρωματικές δόσεις εμβολίων για το 2022 και το 2023, σημειώνοντας ότι ενδεχομένως να χρειαστεί μία ενισχυτική δόση 9-12 μήνες μετά τον πρώτο εμβολιασμό.

«Αυτές τις δόσεις τις έχουμε στη διάθεσή μας», διαβεβαίωσε ενώ εκτίμησε ότι σύντομα θα φτάσουμε στην Ελλάδα στο επιθυμητό τείχος ανοσίας.

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

2 σχόλια:

  1. Αλήθειες για το 5G που δεν λένε .

    https://ideografhmata.blogspot.com/2021/05/5g.html

    Δεν είχα συνδέσει το όλο ζήτημα του 5G με τα εμβόλια που θέλουν σαν κολασμένοι να κάνουμε από τον Νοέμβρη του 2020 μέχρι και τώρα και δε σκοπεύουν να ησυχάσουν μέχρι να τα κάνουμε όλοι... Γιατί? μήπως διότι τα νανοσωματίδια που μπαίνουν σε κάθε οργανισμο που εμβολιάζεται, μπορεί να εξυπηρετούν και την εφαρμογή του πλήρους ελέγχου μας (σωματικού και νοητικού)? Πώς? μα με την μεγάλη πιθανότητα να εξυπηρετούν τα νανοσωματίδια αυτά, τη σύνδεσή μας με το 5G το οποίο ξετυλίγεται στον πλανήτη με ταχύτητα και θα έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή μέχρι το 2022 όπως σαφώς ειπώθηκε στο βιντεο. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος που μας μένει για να αντιδράσουμε απέναντι στην προοπτική του πλήρους σωματικού και νοητικού ελέγχου μας, λιγοστεύει απελπιστικά. Με τις υγείες μας...

    ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ 5G ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ???????
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο που 156 καθαρματα,ορντινατζες διεσταμενων ορεξεων,ψηφισαν για την εξισου συνεπιμελεια,κοινως ΨΥΧΙΚΗ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ τουλαχιστον,αγνοωντας θεσεις του ΟΗΕ,της επιστημονικης υπηρεσιας της Βουλης και αλλων εξειδικευμενων φορεων,σας φανηκε ανωδυνο;Σκεφτειτε οτι επι Μπους[κολλητης οικογενειας του Κουλη]για να παρει την ασφαλεια των Πυργων,που εληγε,σκοτωθηκαν τρεισημισι χιλιαδες.Ολα καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.