Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Συνελήφθη για παράνομη μεταφορά λαθρομεταναστών και για κατοχή πλαστών δολαρίων (ΦΩΤΟ)

όπλο, ετοιμότητα
Στη σύλληψη ενός 62χρονο αλλοδαπού που κατηγορείται ότι μετέφερε πέντε παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας και για παραχάραξη προχώρησε η αστυνομία.  Ειδικότερα, συνελήφθη...
χθες (2-9-2019) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 62χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά πέντε μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και παραχάραξη.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.
Επιπλέον, κατά τον έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν 62 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων Η.Π.Α..
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.
Κατασχέθηκαν το παρακάτω όχημα, 5 κινητά τηλέφωνα, 62 παραχαραγμένα χαρτονομίσματα και το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. καθε μερα απο 2-3 περιστατικα και φυσικα μονο αυτα που συλλαμβανουν

    Συλλήψεις κωμωδία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης: Συνελήφθησαν γιατί… μεταφέρονταν

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/801474_syllipseis-komodia-stin-ethniki-odo-athinon-thessalonikis

    ''Ένας εικοσιοκτάχρονος πρόσφυγας από τη Συρία συνελήφθη κοντά στα διόδια των Μαλγάρων στην Ν. Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς φέρεται να ενέχεται σε «παράνομη» μεταφορά αλλοδαπών.Ως γνωστόν, η παράνομη είσοδος αλλοδαπών στη χώρα επιτρέπεται, η μεταφορά τους όμως εντός των συνόρων απαγορεύεται.Στον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Θεσσαλονίκης, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άντρας, εντόπισαν δύο από τους παράνομους μετανάστες στο χώρο αποσκευών του οχήματος.Εκτός από τους δύο που βρίσκονταν στο πορτ -μπαγκάζ, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν άλλοι πέντε παράνομοι μετανάστες, όλοι τους Αιγύπτιοι.

    Σε βάρος του φερόμενου ως διακινητή πρόσφυγα σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και για παράβαση του ΚΟΚ, καθώς διαπιστώθηκε ότι στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης.Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω όμως η παράνομη είσοδος δεν ενοχλεί κανένα. Η μεταφορά είναι το πρόβλημα.Ο άντρας, που συνελήφθη χθες το μεσημέρι, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.Οι παράνομοι μετανάστες αφέθηκαν ελεύθεροι για να συνεχίσουν προς τον αρχικό τους προορισμό. Εάν απλώς περπατούσαν στο δρόμο ουδείς θα τους ενοχλούσε.''


    · → ειδικα για τους λαθροδιακινητες: φυλακη-καταναγκαστικη εργασια για 30 χρονια και μετα να απελαθει και να του απαγορευτει η εισοδος στην ελλαδα εφ' ορου ζωης ως αποτροπη και για τους επομενους,ενω τωρα τους φυλακιζουν για ενα συντομο χρονικο διαστημα της πλακας και αν τους φυλακισουν αφου πολλοι απο αυτους κυκλοφορουν ελευθεροι και επαναλαμβανουν συνεχως παρανομες διακινησεις μεταναστων,εγκληματουν κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.