Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ το Πολεμικό Ναυτικό… Με 17 πολεμικά πλοία «σφραγίζει» τα θαλάσσια σύνορα από τους εισβολείς…!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ το Πολεμικό Ναυτικό… Με 17 πολεμικά πλοία «σφραγίζει» τα θαλάσσια σύνορα από τους εισβολείς…!!!
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι προσφυγές ροές στο νησί της Λέσβου, καθώς μόνο σε ένα 24ωρο έφτασαν στις ακτές της 300  λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός των φιλοξενουμένων στη Μόρια στους 11.000 περίπου...

Την ενεργοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων στην κατεύθυνση αποτροπής των μεταναστευτικών ροών προς τη χώρα μας αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ, το οποίο συνεδρίασε χτες το πρωί προκειμένου να εξετάσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα, μετά την κατακόρυφη αύξηση των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία.
Είχε προηγηθεί η έκφραση δυσαρέσκειας από τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια προς τον πρέσβη της Τουρκίας, για τη μη συμμόρφωση της γειτονικής χώρας με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμφωνία της με την ΕΕ το 2019.
Όπως μετέδωσε τηλεοπτικός σταθμός από το Μέγαρο Μαξίμου τα επόμενα 24ωρα 17 πλοία του Πολεμικού Ναυτικού (κάθε τύπου πλην φρεγατών) θα «σαρώσουν» όλη τη θαλάσσια περιοχή από τη Λέσβο μέχρι τα Δωδεκάνησα, με σκοπό να αποθαρρύνουν όσους δεν έχουν δικαίωμα ασύλου και δεν θεωρούνται πρόσφυγες, όπως και τους σύγχρονους δουλέμπορους, από τυχόν προσπάθεια να φτάσουν στην Ελλάδα.
Την περισυλλογή των λαθρομεταναστών θα κάνουν σκάφη του Λιμενικού που θα τους μεταφέρουν στα κέντρα ταυτοποίησης.
Η κυβέρνηση θα ζητήσει και την αύξηση των πλοίων του ΝΑΤΟ που περιπολούν για τον ίδιο λόγο στο Αιγαίο, από τέσσερα σήμερα σε διπλάσιο αριθμό τουλάχιστον.
Η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί σε νησιά του Αιγαίου από την αύξηση των ροών.
stoxos.gr

2 σχόλια:

  1. ''Την περισυλλογή των λαθρομεταναστών θα κάνουν σκάφη του Λιμενικού που θα τους μεταφέρουν στα κέντρα ταυτοποίησης.''

    για ποιο σφραγισμα μιλατε απλα το πολεμικο θα βοηθησει το ρολο του θαλασσιου ταξι που εχει αναλαβει το λιμενικο

    δεν εχουν αδικο οσοι λενε οτι η νδ ειναι απλα ενας λαθροσυριζα με γραβατα,
    ακριβως τις ιδιες πολιτικες(με αλλο περιτυλιγμα)ασκουν και υιοθετουν:

    Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη χώρα hot spot για μετανάστες και δίκτυα διακινητών

    https://www.capital.gr/politiki/3379736/up-prostasias-tou-politi-o-suriza-ekane-ti-xora-hot-spot-gia-metanastes-kai-diktua-diakiniton

    ''12. Μόνο δυο λέξεις στο τέλος της ανακοίνωσης αφιερώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές ένταξης των προσφύγων. Με το δίκιο του. Εκτός από θεωρίες και βαρύγδουπες κενές "στρατηγικές ένταξης" δεν έχει κάνει τίποτε απολύτως για την ένταξη των παραγωγικών ενηλίκων προσφύγων. Όπως παράλληλα ανύπαρκτη υπήρξε συνολικά η ενταξιακή πολιτική τα τελευταία πέντε χρόνια για τους χιλιάδες νόμιμους μετανάστες που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας.
    Μόνο ένα μήνα πριν τις εκλογές ψήφισε το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ , που πρόκειται να πολλαπλασιάσουμε και εφαρμόσουμε άμεσα, σε στενή συνεργασία με ΟΤΑ, στους οποίους θα δοθούν οι ΠΟΡΟΙ των πολιτικών ένταξης. Γιατί εμείς πιστεύουμε πως τα στρατόπεδα όσο κι αν τα βαφτίζεις δομές φιλοξενίας δεν είναι λύση. Γιατί θεωρούμε ανάξιο για τον πολιτισμό και τις παραδόσεις μας να λέγεται πως δεν μπορούμε να ενσωματώσουμε 60.000 ανθρώπους, εμείς που έχουμε στο εθνικό μας κύτταρο την προσφυγιά.''

    και ολα αυτα σε μια χωρα που πλησιαζει τους 900000 ανεργους(ανεπισημα πρεπει να ειμαστε πολυ παραπανω)οπου το 10% των ασφαλισμενων εργαζομενεων να ειναι πλεον αλλοδαποι(με αυξητικες τασεις) και δεκαδες ελληνες(για να μην πω παραπανω) να εγκαταλειπουν καθημερινα την ελλαδα προς αναζητηση εργασιας στο εξωτερικο,δεν υπαρχει απολυτως καμια προστασια οσον αφορα το εγχωριο εργατικο δυναμικο,το εγχωριο εργατικο δυναμικο οχι μονο δεν προστατευεται αλλα αντικαθισταται μεθοδευμενα και επισημως με γοργους ρυθμους απο αλλοδαπους-λαθρομεταναστες:

    ΟΑΕΔ: Στους 893.310 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι που αναζητούν εργασία τον Ιούλιο

    https://www.capital.gr/epikairotita/3377692/oaed-stous-893-310-oi-eggegrammenoi-anergoi-pou-anazitoun-ergasia-ton-ioulio

    Το 10% των ασφαλισμένων εργαζόμενων στην Ελλάδα είναι αλλοδαποί - Το 53% είναι Αλβανοί υπήκοοι

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/08/10-53.html

    ακομα και στα αεροδρομια τους προσλαμβανουν με αφορμη ενα περιστατικο στην μυκονο:

    Μύκονος: Συνελήφθη 26χρονος με το «σιρόπι του βιασμού»

    https://www.protothema.gr/greece/article/920844/mukonos-sunelifthi-26hronos-me-to-siropi-tou-viasmou/


    • → ετσι δωστε πρωτα δουλεια στους αλβανους,γεωργιανους,βουλγαρους,λαθροασιατες κλπ... και μετα μονο να μην κλαιτε αν σας ληστευουν,σκοτωνουν,βιαζουν κλπ...εσεις καταστρεψατε την ελλαδα παλιο αλητες που τους απασχολειτε με την ανεργια των Ελληνων να εχει ξεπερασει το 1, 5 εκ. ανεργων,τα ρεμαλια οι ελληνες που τους δινουν δουλεια και τους νοικιαζουν διαμερισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΠΕΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ.
    Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μ΄ αυτούς»!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.