Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

ΤΙ σκατοληγμένα παίρνουν; ΑΓΝΩΣΤΟ!! Αδιανόητη δήλωση Μπαλάφα: «Η Λέσβος δεν έχει πληγεί από το Μεταναστευτικό, δεν είχε ποτέ τουρισμό και οι κάτοικοι το έχουν αποδεχθεί». ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Αδιανόητη δήλωση Μπαλάφα: «Η Λέσβος δεν έχει πληγεί από το Μεταναστευτικό, δεν είχε ποτέ τουρισμό και οι κάτοικοι το έχουν αποδεχθεί»
Ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας για τις εξελίξεις στο προσφυγικό/μεταναστευτικό στο κανάλι Ε και την εκπομπή «Από νωρίς…» με τον Βαγγέλη Γιακουμή, τη Δέσποινα Βλεπάκη και την Ανθή Βούλγαρη, τόνισε μεταξύ άλλων:..

«Το ΥΜΕΠΟ προωθεί σε αυτή την φάση, τις διαδικασίες για την ουσιαστική μείωση του προσφυγικού και μεταναστευτικού πληθυσμού που βρίσκεται στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου, μέχρι το φθινόπωρο. Στην κατεύθυνση αυτή ενισχύει τη χωρητικότητα των δομών στην ενδοχώρα, επισπεύδει τις διαδικασίες εξέτασης των αιτημάτων ασύλου και συνεχίζει την μετακίνηση, όσων δικαιούνται, από τα νησιά στην ενδοχώρα». Σε εκείνο το σημείο πρόσθεσε: «Αιχμή της κυβερνητικής πολιτικής σε ευρωπαϊκό επίπεδο είναι η αναθεώρηση του κανονισμού του Δουβλίνου ώστε να μην δέχεται η Ελλάδα δυσανάλογο βάρος από τις εισροές. Απαιτείται δίκαιη και αναλογική, υποχρεωτικού χαρακτήρα κατανομή του προσφυγικό πληθυσμού σε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρώπης»
Για να καταλήξει στο αδιανόητο: «Σε σχέση με την αποσυμφόρηση των νησιών Λέσβος και Σάμος» ο κ. Μπαλάφας σημείωσε ότι «υπάρχει η δέσμευση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου ένας μεγάλος αριθμός προσφύγων θα φύγει από εκεί και θα μετακινηθεί προς την ενδοχώρα σε ανοιχτές δομές φιλοξενίας, η σε διαμερίσματα. Δεν χρειάζεται καταστροφολογία, κακομοιριά και μιζέρια γιατί στα νησιά μας έχει εκτιναχθεί ο τουρισμός. Η Λέσβος δεν έχει πληγεί από το Μεταναστευτικό, δεν είχε ποτέ τουρισμό και οι κάτοικοι το έχουν αποδεχθεί», σημείωσε. Αναλυτικά η απίστευτη δήλωση του Υφυπουργου Μεταναστευτικής Πολιτικής που….. εξοργίζει:

2 σχόλια:

  1. → αυτα που λεγαμε οτι βάσει της συμφωνίας Τουρκίας-ΕΕ. της 20ης Μαρτιου οποιος παρει πολιτικο ασυλο ΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ οποτε η τελευταια απλα θα ελεγχει καλυτερα ποιους θα σπρωχνει προς στην ελλαδα ωστε να μην επιστραφουν πισω στην τουρκια(καλα δεν συζηταμε για αυτους που μπηκαν πριν τις 20 μαρτιου αυτοι ουτως ή αλλως εγκλωβιζονται και μενουν στην ελλαδα),οι υπολοιποι χιλιαδες που παραμενουν στα νησια περιμενουν και αυτοι σε σημαντικο βαθμο να μεταφερθουν στην ενδοχωρα(200 ατομα μεταφερουν καθε εβδομαδα στο εσωτερικο της χωρας) και σχεδον κανεις καποιοι ελαχιστοι απο τους λαθροεισβολεις επανοπροωθηθηκαν πισω στην τουρκια,μιλαμε για μια συμφωνια της πλακας και της αυτοκτονιας

    εδω και η επιβεβαιωση(=ουσιαστικα δεν υφισταται καμια συμφωνια επιστροφης στην τουρκια,πλεον ουτε τα προσχηματα δεν κρατουν αφου σχεδον ολοι παιρνουν ασυλο και ολοι μεταφερονται στο εσωτερικο της χωρας · →ΛΑΘΡΟΒΙΤΣΑΣ: ''Ενώ ανέφερε ότι το 2-3% των αιτήσεων ασύλου είναι απορριπτικές.'',αυτοκτονουν την ιδια τους την χωρα):

    Μεγάλες πληγές άνοιξαν στα νησιά

    http://amfipolinews.blogspot.gr/2018/05/blog-post_94.html (αξιζει να διαβαστει ολο να δειτε και τον πινακα με τις αφιξεις μεχρι 26 απριλιου,ωραια συμφωνια υπεγραψαν,ετσι ρε δωστε σημα να ερχονται συνεχως και αλλοι και αλλοι και αλλοι κοκ...)

    ''«Οι επιστροφές στην Τουρκία δεν λειτουργούν, ενώ θα μπορούσαν να είναι ένα εξισορροπητικό στοιχείο σε σχέση με τις αφίξεις, παρά τις προσπάθειες που γίνονται» τονίζει ο δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, στην «Κ».
    Η μόνη «λύση» που εφαρμόζεται τους τελευταίους μήνες είναι η μεταφορά όσων χαρακτηρίζονται από τις υπηρεσίες ευάλωτοι (σ.σ. άτομα που πάσχουν από βαριές ασθένειες, ασυνόδευτα παιδιά, μονογονεϊκές οικογένειες ή υπερήλικες) στην ενδοχώρα, η οποία όμως όπως καταδεικνύουν τα στοιχεία δεν αποδίδει. Απλώς αυξάνονται οι αιτούντες άσυλο που βρίσκονται στη χώρα, ενώ παράλληλα «ξαναγεμίζουν» τα νησιά. Από τον Ιανουάριο έως και τον Απρίλιο φέτος από τα νησιά μεταφέρθηκαν στην ενδοχώρα 4.784 άτομα, ενώ 112 επεστράφησαν στην Τουρκία. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, όμως, σε Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω και Λέρο έφθασαν 7.594 άτομα συνολικά, συμπληρώνοντας τις «κενές» θέσεις που δημιουργήθηκαν στα hotspots από τις μεταφορές.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.