Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΤΩΡΑ. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ! Η μεταγωγή των Ελλήνων στρατιωτών στο δικαστήριο της Ανδριανούπολης…

Στο δικαστήριο της Ανδριανούπολης μεταφέρθηκαν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν από Τούρκους στον Έβρο. Η ιστοσελίδα Birlik δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες από τη μεταφορά τους και... σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Birlik, Ιλχάν Ταχσιν στο κινητό τηλέφωνο των δυο στρατιωτών βρέθηκαν φωτογραφίες με πατημασιές πάνω στο χιόνι. Οι δυο στρατιωτικοί ισχυρίστηκαν ότι αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν για να τις στείλουν στους ανωτέρους τους.

1 σχόλιο:

  1. Ήταν οργανωμένη απαγωγή μέσα στο ΙΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

    Ποιά είναι η θέση του ΓΕΕΘΑ, συνεπώς του υπουργείου Εθνικής Αμύνης; Λόγω κακοκαιρίας... "έχασαν" (λέει) τον προσανατολισμό τους. Με λίγα λόγια, ζούμε τα νέα Ίμια, όπου την κατάρριψη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ελικοπτέρου, ο τότε (εξ ίσου ξεφτίλας) υπουργός Εθνικής Αμύνης της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ απέδωσε σε vertigo των πιλότων. Και ουδέποτε το Ελληνικό "κράτος" ζήτησε συγγνώμη από τις οικογένειες των ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ για το αισχρό ψεύδος τους, ούτε απέδωσε τις οφειλόμενες τιμές στους ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, ΒΛΑΧΑΚΟ και ΓΙΑΛΟΨΟ, οι οποίοι έπεσαν στο πεδίο της μάχης. Τώρα, μία από τα ίδια. Αυτή η ΠΑΤΡΙΔΑ πόσους ανίκανους εφιάλτες να αντέξει;

    Όσον αφορά τους δύο ΕΛΛΗΝΕΣ ομήρους, εύχομαι να επιστρέψουν γρήγορα και καλά στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Το περιστατικό θα πρέπει να διερευνηθεί και πρέπει να τιμηθούν αν έπραξαν τα δέοντα. Όμως, θα πρέπει να τους επιβληθεί και ποινή, διότι εμφανίσθηκαν με καλυμένα κεφάλια και πρόσωπα σαν κοινοί κακομοίρηδες απατεώνες. Έχουν μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ, είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ και έχουν υποχρέωση να συμπεριφέρονται ανάλογα, με ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. Ξέρω ότι είναι βαρύ και ίσως άδικο να λέγεται από έναν ελάχιστο σαν κι' εμένα από 1.000 χιλιόμετρα απόσταση, αλλά θέλω να νοιώθω πάντοτε περήφανος για κάθε πράξη των παιδιών της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.