Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Σοκ προκάλεσε στη Λέσβο η είδηση πως άγνωστοι δράστες έσφαξαν τον γνωστό τράγο της Λέσβου «Μήτρο». ΗΤΑΝ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ... ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ


Σήμερα νωρίς το πρωί ο ιδιοκτήτης του, τον βρήκε σφαγμένο σε χωράφι που τον είχε στην περιοχή του Καρα Τεπε. Ο ίδιος σε απόγνωση αμέσως πήρε το κεφάλι του άτυχου ζώου, κατέβηκε στην Μυτιλήνη και με ένα μήνυμα σε πάνο έκανε καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Η αστυνομία...
τον απομάκρυνε από το σημείο.
Ο γνωστός τράγος και ο ιδιοκτήτης του Λευτέρης είχαν γίνει πρώτο θέμα σε τοπικά μέσα, καθώς συμμετείχαν σε πολλές δημόσιες εκδηλώσεις της Μυτιλήνης, όπως τη φετινή αποκριάτικη παρέλαση, αλλά και τη συγκέντρωση για το μεταναστευτικό στην πλατεία Σάπφους.
Δείτε φωτογραφίες:Δείτε φωτογραφίες:







Πηγή: lesvospost.com

2 σχόλια:

  1. Και μαντεψτε γιατι σκοτωσανε τον τραγο και οχι κανενα γουρουνι.Σε λιγο καιρο ερχεται η σειρα των κατοικιδιων και οπου ναναι θα φανε κι εσας.Αλλα μην φοβαστε.Ο δημαρχος σας ειπε οτι θα τους ενσωματωσει με σας και θα παντρεψει τους πολιτισμους σας.Αλλα καλου κακου θα βαλει και κανενα εξτρα μαντροσκυλο με μπλε να τον φυλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γνωστοί οι δράστες!καλά να πάθουν οι νησιώτες,νομίζουν οτι το νουμερο 1 πρόβλημά τους είναι το φ.π.α,και όχι η ανεξέλεγκτη μετανάστευση...αποσυμφόρηση θα γίνει μόνο με μαζικές απελάσεις,όχι με μεταφορά των λάθρο στην ηπειρωτική ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.