Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Τον λένε Γιώργο Παπαγιάννη, δεν είναι μαύρος, δεν τον λένε Αντεντοκουμπο ούτε καν Αχμέτ και έτσι δεν έχει την τεράστια προβολή στην τηλεόραση και το internet...


Φωτογραφία της Νατάσα Γεωργανάκη.Ο Γιώργος έγραψε ιστορία, αφού επιλέχθηκε στο Νο13 από τους Sacramento Kings! 
Προσφέροντάς μία σπουδαία διάκριση στο Ελληνικό μπάσκετ, έγινε το ψηλότερο pick στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ, ξεπερνώντας τον Αντετοκούνμπο. 
Παράλληλα, έδωσε συνέχεια στην παράδοση που χτίζει το Ελληνικό μπάσκετ!  
Όμως το ... "λάθος" του είναι οτι γεννήθηκε Έλληνας. 
Και το σπουδαιότερο είναι οτι νοιώθει ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ γιαυτό!!
Νατάσα Γεωργανάκη

3 σχόλια:

 1. Μπραβο αγορι μου. Μπραβο παιδι των Ελληνων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τί να πείς?
  Και ο Καραθεοδωρή άγνωστος και ο Αδαμαντιάδης άγνωστος και ο Γεώργιος Παπανικολαάου [πριν τον κάνουν χαρτονόμισμα σίγουρα και σήμερα πολύ πιθανό] άγνωστος, και ο Γιώργος Παυλάκης άγνωστος, και ο Νικόλας Τομπάζης άγνωστος, και ο Ευγένιος Παναγόπουλος άγνωστος, και ο Σπύρος Μουλόπουλος άγνωστος, και ο Δημήτρης Κούτρας άγνωστος, ακόμη και κοσμοπολίτες όπως ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς άγνωστοι, έτσι για να αναφέρω μερικά ονόματα πρόχειρα-πρόχειρα.
  Δε μου κάνει εντύπωση όμως, εδώ προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας πείσουν πως Πυθαγόρας δεν υπήρξε, Όμηρος δεν υπήρξε, ο Σωκράτης ήταν ένας ανώμαλος κίναιδος, ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένας μέθυσος πολεμοχαρής δολοφόνος ..... και άλλα να σηκώνεται η τρίχα σου κάγκελο και στο παιδί, το Γιώργο Παπαγιάννη θα κόλλαγαν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 1. επιλέχθηκε από τους phoenix suns, τον αντάλλαξαν με τους kings αργότερα
  2. έπαιξε μέχρι και ευρωλίγκα ως ο νεότερος της Α1 με τον παναθηναΐκό, αν έβλεπες λίγο μπάσκετ θα τον ήξερες.
  3. το ντραφτ δε σημαίνει σχεδόν τίποτα, και ο σπανούλης είχε επιλεχθεί και πάτωσε όταν έπαιξε στους rockets.
  4. τυχαίνει ο αντετοκούμπο να είναι καλύτερος παίκτης. πού είναι το κακό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.